Puma Deviate NITRO 3: Vyhrajte ohnivé boty českých olympioniček!

24.06.2024

Puma Deviate NITRO 3: Vyhrajte ohnivé boty českých olympioniček!
foto: Puma

Deviate znamená dělat věci jinak, a to potvrzují i nové silniční modely Deviate NITRO™ 3 a Deviate NITRO™ Elite 3, v již třetí generaci technologiemi nabušených modelů značky PUMA. Nová řada výkonnostních bot umožňuje běžcům pokořit osobní rekordy, a přitom si užít vysokého komfortu. Deviate NITRO™ 3 pomáhá atletům zdolávat tréninkové kilometry a Deviate NITRO™ Elite 3 nabízí při neskutečně nízké hmotnosti obrovskou rychlost. Co víc pro osobák udělat?!? ZAPOJ SE DO SOUTĚŽE O DEVIATE NITRO 3

Deviate NITRO™ 3 běžce vyzývá k tomu, aby si užili ten nejnáročnější trénink. Model je vybaven ještě větším množstvím špičkové technologie. PUMA NITROFOAM™ zajišťuje dokonalé odpružení a odezvu. Model je doplněn také vrstvou PWR Plate z uhlíkových vláken pro plynulejší a konzistentní rychlost a PUMAGRIP pro lepší trakci i v těch nejtěžších podmínkách.

Za PUMOU stojí i české maratonkyně Moira Stewartová a Tereza Hrochová, které trénují a v srpnu budou závodit ve špičkových modelech PUMA na letních Olympijských hrách v Paříži.

„Kvalitní boty jsou pro mě důležité nejen kvůli svým vlastnostem, ale také kvůli psychice. Příprava na olympijský maraton je náročná, plná intenzivních tréninků. Běžeckým botám musím plně důvěřovat a v PUMA Deviate NITRO™ 3 tu důvěru mám. Věřím, že mi pomohou s přípravou až do Paříže,“ říká ambasadorka PUMA Moira Stewartová.


SOUTĚŽ O PUMA DEVIATE NITRO 3

KTERÁ Z DVOJICE AMBASADOREK PUMY TEREZA HROCHOVÁ – MOIRA STEWARTOVÁ STARTOVALA JIŽ NA MINULÉ OLYMPIÁDĚ V JAPONSKU? SVOU ODPOVĚĎ ZAŠLI DO PŮLKY ČERVENCE NA SOUTEZ@BEHEJ.COM, NEBO SE ZAPOJ NA NAŠEM FACEBOOKU.


Druhý model nové generace Deviate NITRO™ Elite 3 je nejlehčí závodní obuv z dílny PUMA, která byla navržena pro běžce tak, aby mohli dosáhnout svého osobního maxima. Je vybavena větším množstvím inovativní pěny NITROFOAM™ Elite – elitní verzí pokročilé technologie pěny napuštěné dusíkem, která běžcům poskytuje vynikající návratnost energie, zatímco vylepšená a tužší vrstva PWR Plate z uhlíkových vláken zvyšuje hnací sílu a umožňuje nositelům uvolnit maximální rychlost.

„PUMA je pro mě volbou číslo jedna. Mají skvělé objemovky Velocity 3, ale pro rychlé tréninky jsem si oblíbila právě Deviate NITRO™ Elite 3, běhá se v nich naprosto skvěle, jsou krásně tlumené a přitom rychlé, a navíc v nich nemám po závodě rozbité nohy,“ říká Tereza Hrochová.

Modely PUMA Deviate NITRO™ 3 a Deviate NITRO™ Elite 3 Fireglow budou k dispozici od 1. července na e-shopech a v prodejnách AD Sport, Best4Run, DextrSport, Footshop, RunningPRO SK, Sanasport, Sportovna.

PUMA DEVIATE NITRO 3

* hmotnost: 265 g / UK8
* pata: 39 mm
* špička: 29 mm
* sklon: 10 mm
* šířka boty: standardní
* komfort a míra tlumení: vysoká
* typ běhu: trénink, rychlý běh / závod
* povrch: silnice
* cena: 4 299 Kč

PUMA DEVIATE NITRO 3 ELITE

* hmotnost: 194 g / UK8
* pata: 40 mm
* špička: 32 mm
* sklon: 8 mm
* typ běhu: rychlý běh / závod
* povrch: silnice
* cena: 5 999 Kč

redakčně upraveno

O portálu behy.cz

© Behej.com sro, využití obsahu jen po domluvě s provozovatelem webu
Design: yan (mupymup), programování: Liška webdesign