Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

RunTour přitáhla v Ostravě tisícovku běžců

RunTour přitáhla v Ostravě tisícovku běžců
foto: RunTour

behej.com | 29.06.2014 | přečteno: 2452×

Industriální areál Dolních Vítkovic byl místem, kudy vedla desetikilometrová trasa čtvrtého dílu série RunTour. Podle očekávání si první příčky zajistili keňští běžci (Elias Kiptum Maindi a Consalater Yadaa), za nimi dobíhali nejlepší domácí – Lukáš Olejníček (33:48) a Lucie Sekanová (36:00). Společně s doprovodnými běhy se ostravské soboty zúčastnila tisícovka běžců.

„Druhé místo beru, myslím, že je moc fajn,“ citovala Olejníčka, loňského vítěze celé série RunTour, tisková zpráva pořadatelů. „Letos to asi neobhájím, nestíhám všechny závody, ale je fajn, že jsem se mohl objevit u velké premiéry v Ostravě,“ dodal.

RunTour pokračuje 19. července v Liberci.

VÝSLEDKY

FOTOGRAFIE

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 29.06.2014 19:23:36

Industriální areál Dolních Vítkovic byl místem, kudy vedla desetikilometrová trasa čtvrtého dílu série RunTour. Podle očekávání si první příčky zajistili keňští běžci (Elias Kiptum Maindi a Consalater Yadaa), za nimi dobíhali nejlepší domácí – Lukáš Olejníček (33:48) a Lucie Sekanová (36:00). Společně s doprovodnými běhy se ostravské soboty zúčastnila tisícovka běžců.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.