Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Květnový The Colour Run otevřel registrace

Květnový The Colour Run otevřel registrace
foto: The Color Run

tisková zpráva | 22.01.2015 | přečteno: 2904×

Jedinečný barevný závod The Color Run™ se 30. května tohoto roku poprvé uskuteční i v České republice! Na trati vedoucí Prahou budou tisíce běžců zasypány explozemi práškových barev při oslavě zdraví a sdílené radosti z pohybu. Závod není měřený a vítězem je každý, kdo doběhne do cíle.

Tam na účastníky čeká nejenom hudební program, ale i festival barev, kde jsou ti dosud zcela nepomalovaní dostiženi skutečným barevným šílenstvím. Je to nezapomenutelný zážitek pro dospělé i děti, které se mohou samozřejmě také zúčastnit.

Registrace na The Color Run™ byly již spuštěny a do 14.02.2015 je startovné za zvýhodněnou cenu 590Kč. Součástí startovního balíčku The Color Run™ je kromě startovního čísla i speciální tričko, tetování a balík barev.

Více informací na www.thecolorrun.cz nebo www.facebook.com/thecolorrunCR

Komentáře (Celkem 2)

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 22.01.2015 08:46:35

Jedinečný barevný závod The Color Run™ se 30. května tohoto roku poprvé uskuteční i v České republice! Na trati vedoucí Prahou budou tisíce běžců zasypány explozemi práškových barev při oslavě zdraví a sdílené radosti z pohybu. Závod není měřený a vítězem je každý, kdo doběhne do cíle.
Odkaz na článek

avatar

Sloviensko

rudo muž 22.01.2015 10:21:44

Snehurko, nech se poprasit chemikaliemi, vubec nejsou jedovate. Barvoslepa Snehurka se Prahou probehla a je co prosla cilem, mazlo to s ni vo zem

Poradatele Snehurku strcili do krasne sklenene rakve, kterou uz na ni meli nachystanou

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

TroubaHouba muž 22.01.2015 21:44:39

Až někdo vymyslí, že při běhu je zábavné se nechat pomatlat exkrementy a udělá tomu patřičné PR, tak to taky budeme považovat za cool zábavu?

P.S.: Děkuji za smazání mého předchozího příspěvku, byla to moje premiéra…

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.