Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Na Nový rok se poběží na Vyšehrad

Na Nový rok se poběží na Vyšehrad
foto: Sport Group

tisková zpráva | 09.12.2015 | přečteno: 1656×

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Jak se co nejdůstojněji zbavit následků silvestrovských oslav? Jak spatřit Prahu z neobvyklé perspektivy? Anebo jak třeba hned první den čerstvého letopočtu vyrazit do školy? Na všechny otázky najdete odpověď 1. ledna 2016 v pravé poledne ve Žlutých lázních v Podolí.

Další ze svých speciálů zde chystá Běžecká škola Prahy 4, která v režii radnice a firmy SportGroup běží již druhým rokem každý čtvrtek.

„Poslední týdny roku nám vyšla škola na Štědrý den a na Silvestra. Dali jsme raději volno, ale jako malou náhradu chystáme tento novoroční výběh,“ říká Martin Dvořák, šéf organizačního týmu.

Zvládne ho jistě každý. Po lehkém rozcvičení se vyrazí směrem na Vyšehrad, kde se pak podle chuti na tempo i vzdálenost účastníci rozdělí do menších skupin, vedených instruktory školy.

Ve Žlutých lázních budou k dispozici šatny se sprchami a občerstvení včetně novoročního punče. To vše zdarma nejen pro tradiční běžce, ale i ty, kdož vyrazí poprvé nebo jen na zkoušku.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 09.12.2015 09:29:31

Jak na nový rok, tak po celý rok? Jak se co nejdůstojněji zbavit následků silvestrovských oslav? Jak spatřit Prahu z neobvyklé perspektivy? Anebo jak třeba hned první den čerstvého letopočtu vyrazit do školy? Na všechny otázky najdete odpověď 1. ledna 2016 v pravé poledne ve Žlutých lázních v Podolí.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.