Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Trail na divoko. Salomon Prague Park Race míří do Divoké Šárky

Trail na divoko. Salomon Prague Park Race míří do Divoké Šárky
foto: Salomon Prague Park Race

tisková zpráva | 12.06.2024 | přečteno: 780×

Divočina v Praze! To je Salomon Prague Park Race. Ochutnej fakt výživný trail v Divoké Šárce! Osm, nebo čtrnáct kiláků? Je to jen na tobě. Zažiješ pěšiny, skály, louky, les i kousek toho asfaltu. To vše v hodně rychlém sledu. A nezapomeň – i letos poběžíme v rytmu brazilské bubenické show v podání Batala Praha. Takže nashle 22. června na startu! NEPŘEHLÉDNI SOUTĚŽ UVNITŘ ČLÁNKU!!!

Jméno na čísle je originální! Fanoušci ti budou fandit jménem a v cíli tě spíkr hned pozná. Takže pokud ještě nejsi ve startovce, máš čas už jen do neděle: https://pragueparkrace.cz/…/registrace/ . Online registrace běží do středy, pak bude možné se hlásit za vyšší ceny přímo na místě.

„Když jsme vymýšleli trasu v Šárce, chtěli jsme, aby to byla hezká divočina, žádný pohodový výklus po Ladronce,“ směje se Roman Skalský, promotér závodů v pracích v Praze a okolí. „Možná budete lehce vykulení z náročnosti a proměnlivosti terénů, které Šárka nabízí. Je to tu trochu jako v Itálii!“


SOUTĚŽ

VYHRAJ ČELENKU SALOMON V BARVÁCH SERIÁLU PRAGUE PARK RACE! PODMÍNKOU JE TVÁ REGISTRACE DO ZÁVODU A SPRÁVNÁ ODPOVĚĎ NA OTÁZKU: JAK SE JMENUJE PARTNER SERIÁLU, DODAVATEL SPORTOVNÍCH A JINÝCH DOPLŇKŮ STRAVY, A JAKÉ JUBILEUM LETOS V ČESKU SLAVÍ? PIŠ NA SOUTEZ@BEHEJ.COM NEBO ODPOVÍDEJ NA FACEBOOKU BEHEJ.COM. LOSUJEME TŘI SOUTĚŽÍCÍ! SOUTĚŽ KONČÍ DVA DNY PŘED ZÁVODEM, PŘÍPADNĚ PO UKONČENÍ REGISTRACÍ.


Kapacita závodu je 500 startujících, tedy tak akorát, aby sis nepřipadal jako sardinka, ale ani nebyl na trase sám. Samozřejmostí jsou dětské závody a tombola. Takže neváhej, a než vyrazíš na prázdniny, doraž do Džbánu!

PROGRAM:

9:00–9:45 – prezentace a registrace dětských závodů

9:00–10:45 – prezentace a registrace tratí 8 a 14 km (přihlášky na místě budou možné, jen pokud nebude vyčerpána kapacita závodu)

od 10:00 – start dětských závodů a následně vyhlášení

10:45 – start závodu na 8 km

11:00 – start závodu na 14 km

cca 13:00 – vyhlášení vítězů (8 a 14 km), tombola

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 12.06.2024 20:17:16

Divočina v Praze! To je Salomon Prague Park Race. Ochutnej fakt výživný trail v Divoké Šárce! 8 nebo 14 km? Je to jen na tobě. Zažiješ pěšiny, skály, louky, les i kousek toho asfaltu. To vše v hodně rychlém sledu. A nezapomeň – i letos poběžíme v rytmu brazilské bubenické show v podání Batala Praha. Takže nashle 22. června na startu! NEPŘEHLÉDNI SOUTĚŽ UVNITŘ ČLÁNKU!!!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.