Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

ACTIGO VÝZVA: 5 červencových kroků k běžecké výbavě Mizuno

ACTIGO VÝZVA: 5 červencových kroků k běžecké výbavě Mizuno
foto: Actigo

behej.com | 01.07.2024 | přečteno: 740×

Běhat v parném létě?!? Uff, to už chce pořádnou motivaci! Zapoj se do červencové výzvy s apkou Actigo a máš šanci vyhrát krásný set Mizuno – včetně zbrusu nové vlajkové lodi Mizuno Neo Vista – v hodnotě 20 tisíc korun! O důvod víc na sobě makat i v době, kdy se ostatní válejí u vody a pak budou marně hledat jarní formu. Co máš udělat, aby ti šance na výhru neutekla?

Co je ve hře? Především naprostá novinka v kolekci Mizuno: silniční bota Neo Vista s inovativním designem! Tato všestranná tréninková bota pro běžce s neutrálním došlapem je navržena pro každý typ běhu od pomalých běhů až po rychlá tempa. Neo Vista kombinuje pohodlí a výbušnost. Prostě supertrainer, což je označení pro botu s širokým spektrem využití. Cítit se v ní bude dobře jak obyčejný jogger, tak vyznavač dlouhých běhů, ale i milovník rychlých tréninků i závodů. Jen pozor, tato bota je pro závody nelegální – překračuje totiž povolené maximum 4 cm tlumení pod patou (44,5 mm vs 36,5 mm ve špičce, tedy sklon 8 mm).

Bota má vysoký sloupec pěny Enerzy NXT v mezipodešvi, který poskytuje měkké a odpružené tlumení. Infuzovaná skleněná vlákna v TPU desce zajišťují stabilitu a dynamickou odezvu. Geometrie Smooth Speed Assist pak umožňuje plynulý přechod z paty na špičku. Pohodlí a bezpečný fit zajišťuje pletený svršek ve stylu ponožky.

Její schopnost plynule zvládat pomalá tempa a zároveň vás nakopnout do vyšší rychlosti znamená, že vysoce univerzální Neo Vista najde uplatnění v každém běžeckém botníku. Pokud hledáte zábavnou a svižnou botu (pouhých 266 gramů ve velikosti UK8), Neo Vista je skvělou volbou. Bota je v prodeji za cenu okolo 4500 Kč.

K výhře ti chybí už jen pět kroků a trocha štěstí!

1. Uběhni v červenci aspoň 50 kiláků. Prokazovat to budeš apkou Actigo, kterou si stáhneš zde: Apple či Android. V ní si nastav synchronizaci s Garminem nebo Stravou. Pokud sporttester nemáš nebo zmíněné apky nepoužíváš, své kilometry si můžeš změřit přímo v Actigo apce pomocí funkce Stopař.

2. Během července pořiď co nejhezčí foto zajímavého místa z tvé oblíbené trasy a dej ji (nebo je) do komentářů pod tímto příspěvkem na Facebooku.

3. Tamtéž vyzvi někoho ze svých kamarádů, aby se do červencové výzvy s Actigo rovněž přihlásili.

4. Tamtéž napiš, proč běháš. Můžeš i vyplnit tento náš průzkumový dotazník, ale není to podmínkou soutěže.

5. Nahraj tamtéž krátké video a řekni v něm, co tě na běhu pořádně štve a co bys chtěl/a změnit. Pokud se na video necítíš, aspoň to napiš.

To je celé! Je nám jedno, zda těch 50 kiláků uběhneš na jeden zátah, anebo je poskládáš z indiánských běhů. To hlavní je se hýbat, i když se ti třeba úplně nechce.

První srpnový týden vylosujeme jednoho výherce, který splnil všech 5 podmínek. Ten získá od Mizuna nádhernou výbavičku v hodnotě 20 tisíc korun. Tedy dvoje boty, včetně nádherných Mizuno Neo Vista, a letní běžecký textil. Paráda, ne?