Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Test formy! Neratovice lákají na rychlé trasy podél Labe

Test formy! Neratovice lákají na rychlé trasy podél Labe
foto: Neraběh

behej.com | 19.08.2024 | přečteno: 2031×

Hledáte dobrý závod pro otestování formy na některou ze zářijových desítek? Co takhle vyrazit kousek za Prahu do Neratovic, kde se 25. srpna uskuteční další ze vzpomínkových závodů na zesnulého neratovického rodáka a sportovce – Memoriál Jana Fryce. Podél Labe se táhne velmi rychlá trasa na 5 a 10 km a výlet můžete spojit i se zábavou pro celou rodinu!

“Letos bychom rádi přivítali tři stovky startujících, včetně dětí. Máme co nabídnout – Neratovice, respektive trasa našeho běhu, leží na rovině, takže o osobáky bude na certifikovaných tratích postaráno!” láká do středočeského města hlavní pořadatel Jan Kůla. “Nejsme velký závod, ale určitě uděláme maximum pro to, abyste se u nás cítili skvěle. A rozhodně vezměte s sebou celou rodinu, protože i pro malé máme závody!”

Letos se poběží již poosmé a poosmé to bude v rámci vzpomínky na zesnulého kamaráda Jana Fryce, tělem a duší zapáleného sportovce, který tragicky zahynul na sklonku léta 2016 při výstupu na Matterhorn.

V nabídce tratí letos přibyla pětikilometrová, ale největší zájem se čeká tradičně o desetikilome­trovou vzdálenost. Pokud přes léto pilujete formu pro podzimní závody, koncem srpna ji můžete otestovat právě v Neratovicích, které si místo na běžecké mapě teprve hledají. Za tu půlhodinu jízdy autem z centra Prahy to rozhodně stojí!

Chce to ale si přivstat, start je s ohledem na možné teplé počasí naplánován na nedělní ráno v 9:00, registrace budou otevřeny o hodinu dříve.

Start i cíl je situován do veslařské loděnice, kousek odsud je i Beach Park Mlékojedy, který nabídne v případě dobrého počasí i příležitost pro pěknou koupačku. Jedním ze sponzorů závodu je i pivovar Kaberna, takže je o co soutěžit, navštívit a ochutnat. Po závodě si nenechte ujít ani dobré posezení třeba v restauraci Aroma hned vedle loděnice, anebo se nabízí vychvalovaná Terasa, rovněž nedaleko. Jako cíl pro výlet může posloužit i zámek a pražírna kvalitní kávy Lobkovice.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 31.07.2024 12:59:23

Hledáte dobrý závod pro otestování formy na některou ze zářijových desítek? Co takhle vyrazit kousek za Prahu do Neratovic, kde se 25. srpna uskuteční další ze vzpomínkových závodů na zesnulého neratovického rodáka a sportovce – Memoriál Jana Fryce. Podél Labe se táhne velmi rychlá trasa na 5 a 10 km a výlet můžete spojit i se zábavou pro celou rodinu! ZAPOJTE SE DO SOUTĚŽE A VYHRAJTE KRÁSNÝ BALÍČEK OD SPONZORŮ ZÁVODU
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.