Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Obuj šelmy a vyraž lovit kilometry. Puma zve na své testovačky

Obuj šelmy a vyraž lovit kilometry. Puma zve na své testovačky
foto: Puma

komerční prezentace | 04.10.2024 | přečteno: 380×

Závodky, tréninkové boty, tempovky, krosovky… Jde ti z toho všeho hlava kolem, protože jedny boty ti do začátku bohatě stačí? Pak je tu kategorie supertrainers nebo také everydayshoes, prostě univerzální boty, které tě nezklamou nikde a nikdy. Puma právě představuje své MagMax NITRO™ a zve tě i na chystané testovačky své kolekce na domácích závodech.

MagMax NITRO™ povyšuje pojem „maximální tlumení“ na zcela novou úroveň. Může se pochlubit úchvatnými 46 mm pokročilé pěnové technologie NITROFOAM™, která zajišťuje maximální tlumení a neuvěřitelný odraz. Tréninkové i regenerační kilometry tak budou plynout s lehkostí a elegancí. Svršek z technické síťoviny posílený technologií PUMA PWRTAPE poskytuje prvotřídní prodyšnost, tvarovaný límec s pěnovým vyztužením extra pohodlí a efektivní přizpůsobení. Gumová podrážka PUMAGrip pak spolehlivou přilnavost na různých površích.

MagMax NITRO™ přichází v provedení modrých tónů inspirovaných barvou přírodního polodrahokamu Lapis Lazuli. Pánská verze zaujme intenzivním purpurově modrým svrškem, který je doplněn jemným zeleným přechodem na mezipodešvi NITROFOAM™, táhnoucí se od paty až ke špičce. Dámská verze zaujme světle modrým svrškem, který doplňuje limetkově zelený pruh PUMA a výrazný temně modrý akcent. Na českém trhu bude k dostání i zářivě žlutá varianta a světle fialová.

"MagMax NITRO™ je bota s největším tlumením vůbec – obsahuje více NITROFOAM™ než kterýkoli z našich předchozích modelů. Je to vstupní brána do světa běhu, zvlášť když potřebuješ trochu extra motivace vyrazit ven,” vysvětluje Romain Girard, VP Innovation PUMA.

* Cena na www.footshop.cz: 4 859 Kč
* Hmotnost: 290 g (UK8)
* Výška podrážky: 46 mm/38 mm

Pokud už máš něco za sebou a hledáš naopak specializovanější modely, zkus třeba tyto „karbonky“ z letošní kolekce: tempovky Puma Deviate Nitro 3 či jejich superlehké závodní sestřičky Elite Nitro 3. Oba modely si z redakčních testů www.behej.com odnesly excelentní hodnocení, oba jsou nádherné a oba stojí za vyzkoušení v závodě a tréninku!

Deviate Nitro 3 patří mezi skvosty na trhu, designově opravdu vydařené a funkčností nezaostávají! Lehoučká, pohodlná, rychlá… Prostě vytuněná. Bota na tempový trénink, bota na výklus, na závod, klidně i na silniční ultra. Méně tuhá než Velocity, s nesmírně pohodlným svrškem a tlumením, které jí neubírá na mrštnosti. Prostě doběhnete náročnější tempový trénink a je vám fajn, ani nechcete boty sundávat z nohou.

A co teprve závodky Elite 3! Ty od své předchozí dvojkové verze zhubly o celých 17 gramů, a dostaly se tak pod 200 gramů. I přes tak nízkou váhu však nabízí dostatečnou stabilitu. A navíc tolikrát skloňovaný karbon… Ten sice potřebuje určitou dávku síly a rychlosti, ale na oplátku umí pořádně nakopnout kupředu a vydanou energii znásobit. Deviate Nitro Elite 3 pomáhají přenášet energii při správném běžeckém kroku tak, aby vydaná energie byla co nejefektivnější. Karbonové pláty PWRPLATE jsou cítit při každém kroku! Její negativní stránku eliminuje mezipodešev s ultralehkou pěnou NITROFOAM™ ELITE. Se středně vysokým dropem 8 mm vás od země dělí v místě paty 40 mm a pod špičkou 32 mm.

A kde je možné si boty (vyjma novinkových MagMax) vyzkoušet na vlastní… nohy? Už 5. října se v Praze na Ladronce poběží RunTour, největší ze zastávek seriálu rodinných běhů. Následovat bude PUMA Třeboňský 1/2maraton a maraton 14. října, 19. října zavítá RunTour do Pardubic, odkud se přesune do Brna 2. listopadu.

Tady všude budeš mít možnost si vybrané boty (nabídka v době konání závodu se může lišit) vyzkoušet, zaběhat si s nimi na běžeckém páse a na vybraných místech bude k dispozici i analýza došlapu. Boty budeš moci samozřejmě na místě i zakoupit, případně mrkni na nabídku ADSport.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 04.10.2024 17:03:53

Závodky, tréninkové boty, tempovky, krosovky… Jde ti z toho všeho hlava kolem, protože jedny boty ti do začátku bohatě stačí? Pak je tu kategorie supertrainers nebo také everydayshoes, prostě univerzální boty, které tě nezklamou nikde a nikdy. Puma právě představuje své MagMax NITRO™ a zve tě i na chystané testovačky své kolekce na domácích závodech.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.