Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Olympionik Kreisinger i po Žebráku v čele Českého běžeckého poháru

Olympionik Kreisinger i po Žebráku v čele Českého běžeckého poháru
foto: Barbora Soukupová

Petr Kostovič | 23.08.2012 | přečteno: 1475×

I přes neúčast v posledním závodě Českého běžeckého poháru, Žebrácké pětadvacítce, si Jan Kresinger (AK Kroměříž) se 76 body s přehledem udržel vedení v soutěži. Čtvrtým místem v závodě a ziskem 15 bodů se naopak na čtvrté místo průběžného pořadí posunul jeho oddílový kolega Jiří Homoláč. V kategorii žen vede Petra Pastorová se ziskem 31 bodů a náskokem deseti bodů před Květou Peckovou. Příštím pohárovým závodem je 22. září Běh rodným krajem Emila Zátopka.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

PetrK muž 23.08.2012 09:00:45

I přes neúčast v posledním závodě Českého běžeckého poháru, Žebrácké pětadvacítce, si Jan Kresisinger (AK Kroměříž) se 76 body s přehledem udržel vedení v soutěži. Čtvrtým místem v závodě a ziskem 15 bodů se naopak na čtvrté místo průběžného pořadí posunul jeho oddílový kolega Jiří Homoláč. V kategorii žen vede Petra Pastorová se ziskem 31 bodů a náskokem deseti bodů před Květou Peckovou. Příštím pohárovým závodem je 22. září Běh rodným krajem Emila Zátopka.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.