Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Žijete sportem? Nenechte si ujít brněnský veletrh Sport Life

Žijete sportem? Nenechte si ujít brněnský veletrh Sport Life
foto: archív společnosti Veletrhy Brno a.s.

komerční prezentace | 11.10.2013 | přečteno: 1675×

Velká sportovní podívaná s možností dobře nakoupit se chystá v Brně v termínu od 7. do 10. listopadu. Populární veletrh SPORT Life je opět tady, aby návštěvníkům nabídl novinky sportovního vybavení, sportovní zážitky, exhibiční závody a setkání se známými sportovními legendami. V rámci veletrhu se běží i Mizuno podzimní sedmička, součást Mizuno Running Cupu.

Sportovní veletrh SPORT Life je přehlídkou sportovního oblečení, vybavení a potřeb pro nejrůznější sporty. Na výstavišti najdete více než stovku vystavovatelů, kteří zastupují prestižní světové a české značky. Výběr je opravdu veliký, nechybí nové modely a inovace, na druhou stranu tady můžete pořídit sportovní zboží za akční ceny. Rozhodování o volbě konkrétního produktu vám usnadní možnost testování goretexového vybavení v laboratoři, která simuluje vliv deště, vlhka a větru. Při výběru sportovní obuvi oceníte diagnostiku chodidel, došlapu a další měření, které na svých stáncích nabídne hned několik firem.

Zábava a exhibiční vystoupení

SPORT Life láká návštěvníky také bohatým sportovním programem, v němž nechybí exhibiční závody, vystoupení vrcholových sportovců a autogramiády známých osobností. Do závodů a sportování se mohou zapojit i diváci, na výstavišti vyrostou hřiště, kurty a závodiště, kde si lze zahrát badminton, stolní tenis, streetbal, volejbal a další hry. Živou atmosféru haly ještě více rozproudí oblíbené lanové aktivity, ať už kmenové lezení, lezecká a boulderingová stěna, barmský most nebo tzv. Tarzaní skok. Pokročilejším je určen lezecký závod v duchu brněnské tradice „climbing party“ s výstižným názvem SPORT Life Boulder Contest 2013. Turistice a outdooru se bude věnovat cestovatelský festival Kolem světa a Filmový festival zimních sportů. V sobotu 9. listopadu se na Výstavišti běží Mizuno podzimní sedmička. Peníze na startovné u tohoto závodu nepotřebujete, pořadatelé nabízejí start zdarma.

Pokud tedy žijete sportem a máte rádi zábavu, nenechejte si ujít návštěvu Výstaviště Brno v termínu 7. –10.11. 2013. Čeká na vás spousta sportovních zážitků.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 11.10.2013 12:43:22

Velká sportovní podívaná s možností dobře nakoupit se chystá v Brně v termínu od 7. do 10. listopadu. Populární veletrh SPORT Life je opět tady, aby návštěvníkům nabídl novinky sportovního vybavení, sportovní zážitky, exhibiční závody a setkání se známými sportovními legendami. V rámci veletrhu se běží i Mizuno podzimní sedmička, součást Mizuno Running Cupu.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.