Vánoční ŠUTR
Praha
EvženGe 14.12.2011 15:22:37
Krráááá.
Všichni lidi mají spoustu litání kvůli Vánocům. A tak tu musím dělat propagaci zas já, chudák vrána. V sobotu 17.12. v 10:00 se sejdem na místě startu ŠUTRu. Pro ty, kteří to ještě neznají, tak si najděte Soborskou ulici a lítejte mezi ulicí Nad Šárkou a Na ladách. Je to asi 100 metrů a URČITĚ nás tam najdete. Celá délka běhu je asi 18 km. Pokud nezabloudíme nebo pokud nám Michael nepřidá ještě nějaký zálet. Pak to bude víc. Ale pomalejší si to můžou i zkrátit. Víc zatím nevím, třeba sem někdo přidá, co s sebou vzít (já ráda červený !!!).
Krá,krrááá.
Sára
Olomouc
tomaz 14.12.2011 18:20:45
Docela rád bych přijel, ale už máme domluvené Jeseníky, takže Šutr bohužel až na jaře
Všem kdo se zúčastní přeju prima zážitek
Milovice
Ykram 14.12.2011 20:01:52
Moc si to tam užijte, bohužel nejsem zatím tak dobrá, abych zvládla jeden den 18km a druhý den 10km.Určitě dorazím na jarní běh a Evžene hlídej Sáru, ať se zase neurve den před Šutrem :) Všechny zdravím Marky.
Praha
EvženGe 17.12.2011 15:52:28
Kráá,krá.
Tak takhle si představuji Vánoční lítání. Sešlo se nás asi dvacet a
jedna vrána. A jeden hodnej běžec donesl i krabici cukroví. Nenápadně
jsem zalezla do kufru auta s cukrovím a ostatní odběhli. Prý měli moc
příjemné počasí. Krásné výhledy, spoooustu kopců. A kupodivu i málo
bahna. Vrátili se asi za dvě hodiny a něco, uběhli prý 16 km a u auta
vypili spoustu výborného zázvorového čaje. Trošku divně koukali na těch
pár drobečků z cukroví, ale já se tvářila jakoby nic. Doufám, že
zítra ve Stromovce bude zase cukroví !!!
Sára
A teď vážně. Bylo to příjemný, dobrá parta lidí. Dokonce mi ani neutekli a vždycky počkali. Michale, moc díky.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.