Bolest okolo kloubu u palce u nohy
Sušice
Adam80 18.02.2012 20:53:55
Ahoj, už po několikáté mám po delším běhu intenzivní bolest..nedokážu přesně lokalizovat kde, ale přijde mi to jako u levé nohy, kloub u palce… jakoby z vnější strany. Při kratším výběhu to není, jakmile běžím těch 10,15 nebo víc km, dva dny mně to dost bolí. Přijde mi to takové přihlouplé místo :), ale ta bolest je docela výrazná a den po běhání mně docela bolí chodit. Napadlo mně, jestli to nemůže být nějakým špatným došlapem, nebo nerovnostmi teď v zimě, přece jenom běhám ve sněhu, místy ledu atd. Nemáte někdo zkušenost s něčím podobným?? díky za reakce.
Sušice
Adam80 09.04.2012 18:10:01
Tak jsem po jedné konzultaci zjistil o co jde, dávám to sem , pokud by někdo měl stejný problém, aby věděl co to může být. Mám hodně širokou nohu a zřejmě pro moje potřeby moc úzkou botu. Vnitřní strana bříšek které jsou za palci u nohy mi šla jakoby přes hranu podrážky a na tu jsem došlapoval, což se samozřejmě projevilo intenzivní bolestí při větším objemu km, nebo rychlejším tempu. Při chůzi problémy nejsou, boty sedí na první pohled dobře. Vyzkoušel jsem troje boty, všechny od Adidas a nakonec mi ve zančkové prodejně řekli, že si mám nechat změřit došlap a vyzkoušet jiného výrobce, že prostě jejich styl šití bot je moc úzký na mou nohu. Toť vše, relativně blbost.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.