Jak dlouho vydrzi Bezecke boty ????
warrington Anglie
pavelsubert 27.05.2012 22:40:12
**Prosim muze mi nekdo rici, jakou zivotnost meji bezecke boty??? Momentalne beham v Asics Gel-Nimbus 12. Tyto boty kompletne odstranily moje problemy s lytky ,ale po nedavnem maratonu me stale pobolivaji nohy a nevim jestli je to uz dlouhym pouzivanim stejne obuvi nebo jen spatnou regeneraci (boty nabehaly asi 1200km ,z toho 500km tento rok. Vazim 95kg a merim 193cm). Dekuji za jakoukoliv radu. …v obchode mi byly doporuceny boty: Asics GEL Kayano 17 z kterych jsem mel dobry pocit a za cenu 2640,– si myslim,ze jsou hodne dobre.
Elfuego23 28.05.2012 01:52:29
Boty vydrží tak dlouho jako o ne pečuješ, a boty Asics vydrží až do zodrání, já behám jenom v Asics Kayano a v Asics Kinsei 2,3 a každá bota vydrží min.1000km až do té doby když zošouchám spodní černou gumu Ahar. Jinak když bys mnel zájem tak má boty Asics Kayano 17-sivo žlutá barva na prodej, boty jsou jako nové, odbeháno 1-tréning vo fitness na páse cca.10km Velikost č.44,uk10,28cm Moje cena 2000-Kč :)))
Praha 5
lp76 28.05.2012 02:46:03
Svršek boty sice možná vydrží do rozedrání (některý značky neskutečně dlouho), ale „funkčnost“ (tlumení, podpora pro tohle a tamto) odchází dřív. Myslím, že se udává 800km, ale určitě to závisí na typu boty, intenzitě využívání apod. – doporučuje se běhat v jedněch botách max. obden a mít případně boty na střídání.
V neposlední řadě závisí na technice běhu a na tom, jak je pro tebe ta funkčnost podstatná. Pokud odejde jen tlumení, nemusí to při určitý technice tolik vadit, ale to je hodně individuální.
Doporučuje v půlce životnosti pořídit druhej pár a střídat je – btw. střídání bot je lepší i pro nohu.
PeterFabok 28.05.2012 13:39:39
uz len z porovnania toho, ze topanky maju vzdy nejaku zivotnost a oproti tomu bosa noha vydrzi lifelong, sa da urobit obrazok o tom, co funguje lepsie
warrington Anglie
pavelsubert 17.06.2012 09:36:40
Dekuji moc za odpoved. Jdu koupit nove botky. Premyslel jsem kolik moje vlastne nabehaly a muze to byt i neco k 1300–1400 km a kdyz uvazim , ze jsem jako slon: vaha , vyska a velikost boty 12 tak to vypada ,ze vlastne ztratily tlumici vlastnosti kvuli kterym jsem je koupil. Pavel
warrington Anglie
pavelsubert 17.06.2012 09:40:28
Diky za odpoved koupim nove boty, asi zase Asics ,ale mozna se podivam i po jine znacce na obcasnou vymenu,protoze problemy s nohami mam neustale. Pavel
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.