faldík nad pánví
snehulak05 03.04.2007 19:38:34
Mám takový dotaz a nevím jestli se sem hodí…
Chtěl bych se zbavit „Špeku“ nad pánevní kostí.. Nevím jak cvičit ani jestli na to stačí pouze běhání.. Prosím poraď te.. děkuju..
pecjan 03.04.2007 19:56:49
Myslíš na spodním břichu? Tak toho se prý zbavuje úplně nejhůř a je to hlavně ovlivněno stravou. Ale nestojím si na tom
Okemos, Michigan
Shadow 03.04.2007 20:20:23
nemas na mysli takove male spicky nad panvi ze stran ? … jakoby v mistech kde se zarezava pasek u kalhot ? … jestli ano, tak to mam take a skoro vzdy sem mel (vetsi nebo mensi). Nejlepe na to kdysi pomahalo posilovani brisnich svalu, aspon se to trochu napjalo a tolik to „neplandalo“. Ale potesilo mne, kdyz jsem sledoval na olympiade v Sydney plavce a ti to meli take … sice ne takove galuzky z mountinbiku jako ja, ale mensi vyfouklejsi jako od favoritu by se tam take nasly
snehulak05 03.04.2007 20:42:27
[quote=Shadow]nemas na mysli takove male spicky nad panvi ze stran ? … jakoby v mistech kde se zarezava pasek u kalhot ?[/quote] jj tak přesně tuto jsem myslel…a nějakou radu jak to zchodit nebo zmírnit nemáte kromě tich břišních svalů, protože ty mi nepomáhají… dělám každý večer než jdu spát 40 někdy i 60 zklapovaček a je to tam pořád a nevidím žádnou změnu… ne břiše mám špíčky a když sem nějakou dobu ohlý tak je mi vidět přesně kde mám ty svaly..... na břiše si mi udělají červený čáry…
Okemos, Michigan
Shadow 03.04.2007 22:34:46
bohuzel nemam, zapasim sam s tim samym, a rad si necham poradit … k tem sklapovackam … na tyhle bocni spicky je lepsi delat sklapovacky nebo jak se to jmenuje do stran … lezet s upevnenyma nohama, pokrcenyma, ruce nejlepe za hlavou a zevedat se tak, aby pravy loket drzeny za hlavou sel k levemu koleni a napodruhe levy loket k pravemu koleni. Clovek uciti ty brisni svaly mnohem vice po stranach.
tereza 04.04.2007 09:09:04
Jak pise pecjan, prej je to z bile mouky. Takze omezit chleba, rohliky…no a sedy-lehy do stran. Jinak s tim taky zapasim a je to ten nejodolnejsi „kunerol“. Kdyz uz trochu zmizi, tak zustane povisla kuze, ktera se trese o to vic :D
Jecminek.Maselnik 04.04.2007 09:47:00
na to nepomůže žádné jenom cvičení. Je potřeba celkově zhubnout a při tom klidně formovat cvičením. Dobrými cviky kromě všech možných břišních, jsou cviky na vzpřimovače trupu jako hyperextenze, předklony s činkou či mrtvý tah. S těmi posledními dvěma ovšem opatrně a pokud je neumíš cvičit, začni s nimi pod dohledem někoho zkušeného, nejlépe trenéra ve fitku. Aspoň po 15–20-ti opakováních, hypereextenze klidně po třiceti a s rotací.
Liberec
Advid 04.04.2007 09:55:19
[quote=Shadow]na tyhle bocni spicky je lepsi delat sklapovacky nebo jak se to jmenuje do stran …[/quote] Jsou to metronomy, Forest to někde moc pěkně nakreslil. :D
snehulak05 04.04.2007 19:42:35
no ale tuto opravdu humorné moc není…i když se přiznám ten úsměv se na mém obličeji opravdu oběvil :D
[quote=Shadow]na tyhle bocni spicky je lepsi delat sklapovacky nebo jak se to jmenuje do stran … lezet s upevnenyma nohama, pokrcenyma, ruce nejlepe za hlavou a zevedat se tak, aby pravy loket drzeny za hlavou sel k levemu koleni a napodruhe levy loket k pravemu koleni. Clovek uciti ty brisni svaly mnohem vice po stranach.[/quote] jj tak tuto přesně dělám pokrčený nohy a ruce za hlavou (spojené prsty do sebe)…
ještě mi napadlo jestli by se to nedalo nějak vyladit cviky na záda jako například na lavici „benčpress“ a nebo v předklonu zvedat činku k hrudi, s nataženýma nahama.. P.S. jenom uvažuji nahlas možná že je to hloupost..
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 04.04.2007 21:51:42
Kromě posilování břišního svalstva bych doporučil ještě zaměřit se několika jednoduchými cviky na posilování hrudníku, ramen a paží. Tělo pak více získá na souměrnosti. Vše samozřejmě prokládat hojně během.
Liberec
Advid 05.04.2007 07:39:52
Tak to by sis měl asi něco přečíst o glykemickém indexu. :)
Jinak moc pěkný jídelníček. :P
snehulak05 06.04.2007 10:06:01
co je to ten glykemický index? nějak se nechytám..
Liberec
Advid 06.04.2007 10:10:27
Zkus google.
Raškovice okr. FM
minusak 23.07.2007 14:47:46
Zajímavé!!!! http://zdravi.idnes.cz/…/hubnuti.asp?…
Běhouš 23.07.2007 19:17:01
[quote=snehulak05]Chtěl bych se zbavit „Špeku“ nad pánevní kostí.. Nevím jak cvičit ani jestli na to stačí pouze běhání..[/quote] Myslíš [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Muffin_top]muffin top[/url]?
Napiš do Google „get rid muffin top“ (bez uvozovek) a vyleze ti spousta stránek.
NNN 24.07.2007 11:17:24
Nechci kazit iluze, ale tuková buňka při hubnutí pouze splaskne ( určitý objem si stále zachová ) a čeká na svoji „šanci“.
Sokolov
koyama 24.07.2007 11:25:55
jj, vytvářejí se hlavně dětství a pak už se neztrácejí. Průšvih je, že jsou strašně nenažraný. :)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.