Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Bolest spodní strany lýtek

Bolest spodní strany lýtek

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Venca14 muž 28.06.2012 19:31:14

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, čím by mohla být způsobena bolest, která nastane vždy cca. po 2 dnech po běhání na zadních stranách noh ve spodní straně lýtka. Největší je bolest při dřepu. Jsem spíše rekreační běžec, který si třeba 1× týdně zaběhne 5km vzdálenost.

hasic 40 muž 08.07.2012 11:40:30

Ahooooooooooojky mám dotaz chodím si celkem pravidelně zaběhat před měsícem mě píchlo v levém lýtku dal jsem si pauzu,ale dnes po vyběhnutí opět píchavá bolest při jízdě na kole problém nemám.

Brno

Celkem 2422 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 1:12:00 (2012)

pms muž 11.07.2012 15:25:08

>> hasic 40, 08. 07. 2012 11:40:30 něco takového se mi stalo koncem května. Dal jsem si týden pauzu, ale bolest zůstala. Šel jsem na chirurgii, kde mi přes sono zjistili natržená vlákna v lýtkovém svalu a malý výron. Ten prý bolí nejvíc. Dostal jsem naordinováno 6 týdnu neběhání. Naopak kolo po rovině bylo doporučeno. Přin jízdě na kole to nebolelo. Těch 6 týdnů jsem poctivě dodržel. Nový začátek běhání je ovšem krušný – velká únava a mírnější bolesti v lýtkách, tentokrát obou, při určité námaze, třeba do kopce nebo v minimalni obuvi. Bude to chtít asi hodně trpělivosti, než se dostanu na stav před zraněním.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.