Bolest spodní strany lýtek
Venca14 28.06.2012 19:31:14
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, čím by mohla být způsobena bolest, která nastane vždy cca. po 2 dnech po běhání na zadních stranách noh ve spodní straně lýtka. Největší je bolest při dřepu. Jsem spíše rekreační běžec, který si třeba 1× týdně zaběhne 5km vzdálenost.
hasic 40 08.07.2012 11:40:30
Ahooooooooooojky mám dotaz chodím si celkem pravidelně zaběhat před měsícem mě píchlo v levém lýtku dal jsem si pauzu,ale dnes po vyběhnutí opět píchavá bolest při jízdě na kole problém nemám.
pms 11.07.2012 15:25:08
>> hasic 40, 08. 07. 2012 11:40:30 něco takového se mi stalo koncem května. Dal jsem si týden pauzu, ale bolest zůstala. Šel jsem na chirurgii, kde mi přes sono zjistili natržená vlákna v lýtkovém svalu a malý výron. Ten prý bolí nejvíc. Dostal jsem naordinováno 6 týdnu neběhání. Naopak kolo po rovině bylo doporučeno. Přin jízdě na kole to nebolelo. Těch 6 týdnů jsem poctivě dodržel. Nový začátek běhání je ovšem krušný – velká únava a mírnější bolesti v lýtkách, tentokrát obou, při určité námaze, třeba do kopce nebo v minimalni obuvi. Bude to chtít asi hodně trpělivosti, než se dostanu na stav před zraněním.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.