Bosoběh - úplný začátečník: Praha 4, Hostivař
Černé Voděrady
MartiNo 19.07.2012 19:00:17
>> Baruš, 19. 07. 2012 16:50:00
V Hostivařském parku běhávám bosky nejčastěji v horní části směrem k Petrovicím stezkou napříč trávníky, krátké přeběhy po asfaltu. Moc lidí tak nepotkám, a ty co ano dělají jako že nic. Lidi už jsou zvyklí na leccos. Nebo běhám kolem Pitkovického potoka či Botiče (vlastně z Petrovic hned od silnice po panelové cestě dolů, a pak vyberu potok…). K silnici sídlištěm a přes ni mám ještě boty, jednak se bojím větší koncentrace střepů a jiného bordelu, jednak přeci jen nechci vyplašit nějakého řidiče.
Krom toho mám pocit, že známý bosoběžec Peter Fabok když je v Praze běhá taky v Hostivaři, tak asi pejskaře již navykl. Možná se ti Peter ozve, a pomůže – vezme na proběžku až tam bude…
(já se omlouvám, ale běhám nejraději sama – mám ráda tu volnost rozhodování kdy kudy kam jak…)
PeterFabok 19.07.2012 21:02:32
>> Baruš, 19. 07. 2012 16:50:00 az budes zvladat tie pohlady, ozvi sa, mozme sa prebehnut spolu.
inac, budem trebars zajtra rano medzi 5:30–6:00 behat niekde okolo priehrady.
Černé Voděrady
MartiNo 20.07.2012 12:44:38
>> Baruš, 20. 07. 2012 12:29:25
Určitě začni pomalu a krátké úseky, fakt je to velký rozdíl od bot i lehkých – jak pro svaly šlachy tak pro chodidla. Taky je třeba mít oči na šťopkách (je tedy bosoběh určitým způsobem náročnější i na soustředění), protože např. můj 16ti letý syn si ťuká na čelo stran bosoběhu v H.parku s tím, že asi netuším, co se tam všechno válí (a myslí tím i inj.stříkačky), a pravda je, že zatím ne všechno pivo se prodává v plastu. Tak ať si neublížíš a jen si uživáš euforického pocitu volnosti a vnímání země Určitě se dříve či pozdějí potkáme, akorát mi rychle zmizíš, protože jsem spíš kochací než rychlostní typ
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.