Vnitřní bolest ( nad kotníkem )
Diego42
06.10.2012 10:05:15
Zdravím , potřeboval bych se zeptat jestli má už někdo s tím to
problémem zkušenost a jestli by mi mohl poradit
Mám velký problém s levou nohou bolest přihází nad kotníkem ( přední holeních svalů , dlouhých bércových svalů )
Bolest je znát nejen při běhu ,ale také při chůzi hlavně , seslézíní schodů , při dopadu a odrazu… zkoušel jsem změnit styl běhu , koupil jsi aspoň 3 druhy různých mastiček , gelu proti zánětům , pro uvolnění , a regeneraci svalu , ledovat …NIC … dal jsem si týden pauzu a když jsem si šel dneska zaběhat po 1 km jsem se musel otočil a jít domů. Na rehabilitaci mi nedokázali přesně říct co mi je .. takže zatím zhruba par dnů chodím na elektriku …
jostibi
26.10.2012 07:57:13
>> Diego42, 06. 10. 2012 10:05:15 čau. bol si na rentgen? ja by som to skúsil či tam nie je nejaká prasklina alebo zlomenina..
Lysá nad Labem
zdeno
26.10.2012 12:02:24
Jsem laik, takže jen odhad. Asi z přetížení, zřejmě zánět. Zkus ještě protáhnout odpočinek a lokální kryoterapii.
LuckaB
26.10.2012 18:52:51
Asi se nebude jednat o to samé, co trápilo mě, ale zkus si projít toto téma: http://www.behej.com/…nad-kotnikem
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.