Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Bolest kolene po velké zátěži.

Bolest kolene po velké zátěži.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Dr1v3R muž 12.01.2013 15:22:40

Zdravím vás.
Dříve jsem se věnoval florbalu na vysoké úrovni, nicméně musel jsem skončit z důvodu přetrvávajícího problému, a to byla bolest kolene.

Koleno mne vždy začalo bolet až po 100% zátěži, následně bolelo i následný den(né vždy) – např. při chůzi do schodů. – Bolest jsem necítil po uškrcení obinadlem(ani při vysoké zátěži).

Pracoval jsem ve skladě v –24°C – za den jsem nachodil cca 20km, bolest jsem nepociťoval.

V Případě delší cesty do kopce se bolest oběví.

Dříve jsem s kolenem podstoupil magnetickou rezonanci, nicméně problém nevyřešila, ortoped řekl „něco ve smyslu – pokud vás to začne bolet, dejte si pauzu a pak pokračujte“

Dále u jiného praktického lékaře(podle toho kde jsem ukazoval že cítím bolest)jsem se dozvěděl že to je prý meniskus – řekl ať to řeším Aulinem.

Nicméně pokud mám krátkodobou zátěž, problém se neobjeví.
Teď mne bolí koleno naprosto mimo zátěž, někdy horní část, někdy spodní část, jako kdyby mi tam někdo vrazil šroubovák.

Kde je tedy problém ? Jaké je řešení ? – Bolest není při ohnutí kolene, při došlápnutí ale při „odražení nohy(kroku)/výš­lapu“

Děkuji

AlesMj muž 16.01.2013 17:59:33

>> Dr1v3R, 12. 01. 2013 15:22:40*

Dobrý den,

podobný problém jsem řešil s mým doktorem, který mě poslal na rázovou vlnu a různé magnetické rezonance, ale problém přetrvával. Nedávno jsem si koupil Biofreeze gel a mazal jsem si koleno několikrát denně a bolest kolene ustoupila. Snad jsem vám alespoň trochu pomohl.

Aleš

Praha 10 - Strašnice

Celkem 2251 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 2:14:43 (2011)
maraton: 5:30:52 (2010)

šlčka7 žena 12.02.2013 14:23:33

>> Dr1v3R, 12. 01. 2013 15:22:40

Tak zatím tu máš akorát spam! Za zeptání každopádně nic nedáš, ale pochybuji, že Ti takhle „na dálku“ někdo poradí. Každopádně si myslím, že by stálo za pokus ještě navštívit jiného ortopeda, podiatra a také fyzioterapeuta. Příčin i řešení je mnoho…

Motto: NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY
Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.