S mobilem v zimním období.
Zerbib 21.02.2013 17:51:53
Ahoj, rád běhám s endomondem, což v tomhle zimním počasí může být
trošičku problem. Po doběhnutí je telefon celý orosený … Jistě
fanoušci tohoto programu podobný problém již řešili, mohu poprosit
o radu?
Nejspíš hrozí poškození telefonu, používátě nějaký speciální obal
aby nedošlo k orosení a poničení, nebo to vůbec nemám řešit a telefonu
se přes zimu nic nestane? Díky za odpovědi.
Imael 22.02.2013 08:02:27
ahoj, no mne sa mobil rosi pri behu len minimalne a to ho mam len tak hodeny vo vnutornom vrecku bundy , ale myslim si, ze ked si ho strcis aj do normalneho " kozenkoveho " obalu, tak to mobil ochráni. Poprípade sa pozri na nejaky armband
SR, Reca
satch 22.02.2013 08:17:30
K oroseniu príde až po prechode zo zimy do tepla. Pred vstupom do domu, si ho strč do igelitového sáčku a zaviaž, aby tam nemal prístup vzduch z okolitého (teplého) prostredia, ktorý obsahuje viac vlhkosti než studený vzduch… väčšinou stačí aj tesné kožené puzdro a vytiahnuť ho až po 15 min, keď sa teploty vyrovnajú…
Evie 27.02.2013 11:16:35
Ahojte, ja behavam v kazdej zime a pouzivam mobil ako mp3. A zacina sa mi sam zasvecovat, blikat, neviete ci to moze byt tou zimou? Potom ho samozrejme utieram a susim :D
xnovak 03.03.2013 21:12:36
No ja nevim, ale klasika- mobil v igelitaku jako svacinu na zakladce. Nejde o oroseni zimou/kondenzaci, ale spis mokro z potu- ten to poskodi. Pokud mas trening treba 90minut tak se tomu neubranis.
xnovak 03.03.2013 21:16:32
>> Evie, 27. 02. 2013 11:16:35
Podle toho, co mas za mobil. Je mozne ale navlhnuti kontaktu a pak muze blikat. Nebo moc velka zima a spatny kontakt nekde. No. Snad se to s vyssi tplotou zlepsi. Budu drzet palce. Jinak doporucuju, pokud chces poslouchat hudbu, mobil do igelitaku a sluchadla napichnout pres bluetooth modul.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.