Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Bolest chodidla

Bolest chodidla

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

kidnap muž 23.02.2013 00:24:37

Zdravím,

zhruba před měsícem jsem běhal po zasněženém povrchu, po doběhnutí mě však levé chodidlo ztuhlo a měl jsem mírný otok mezi kotníkem a patou (na vnitřní straně). viz http://i47.tinypic.com/r8cz2g.jpg

Myslel jsem, že je to trochu namožený, tak jsem to mazal fastum gelem a ledoval. Otok zanedlouho zmizel, nicméně bolest v tom místě mám pořád.

Bolestivost se projevuje, když zvednu palec, tak se v tom místě (vyznačeném na obrázku) propíná nějaká šlacha, která to způsobuje. Achilovka mě nebolí, tu můžu normálně zatěžovat.

Když běhám tak to chvíli bolí, hlavně při odrazu, když se propíná palec, nicméně po chvíli to téměř odezní. Až zase po skončení to cítím. Zajímalo by mě, co je příčinou, případně jestli si mám dát spíš pauzu nebo běhat i přes bolest? Děkuji za rady.

soky4849 muž 10.04.2014 10:36:50

Ahoj.

Vyřešil si ten tvůj problém? Mám zřejmě ten samý problém cca a týden.

Díky moc za odpověd

Statenice

Celkem 5780,14 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:45:07 (2013)
půlmaraton: 1:41:58 (2015)
maraton: 3:54:08 (2013)

Spidla muž 10.04.2014 10:56:53

Ahoj ja mam to same a zpusobene tim, ze na leve noze pri dotyku se zemi nerovnomerne zatezuju chodidlo. Neni to zadny smajdani nebo tak jen vic tlacim na stranu palce a malikovou stranu tolik nezatizim, pak tam neni ta spravna opora – malik palec pata. Zajdi si k fyzioterapeutovi mrkne na tebe navrhne cviceni aby se to eliminovalo.

včielka žena 18.04.2014 22:11:01

behavam v converse botach alebo etnies mozem si privolat nejaku bolest alebo chorobu casom? ako teraz mi nic neni proste s ami vnich dobre beha.nieosm nejaky fanatyk do behu ja to len tak rekreacne.ovpliv­nuje bota az tak ioc nohy pri behu?

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.