Bolest horního patra
Lichnov u NJ
Dejzinka 03.06.2013 08:38:56
Máte někdo zkušenost s pozávodní bolestí horního patra? Začla prakticky během jídla asi hodinu po doběhu 4h závodu a zatím neodezněla (cca 40 hodin), začínám cítit i kořen nosu. Vůbec nevím, co to je, kde se to vzalo a jestli to se zátěží souvisí nebo nesouvisí. Zná to někdo? Co s tím?
Lichnov u NJ
Dejzinka 08.06.2013 10:04:29
Absence informací a přetrvávající bolest mě nakonec dohnala k lékaři. Obvoďák: podrážděný lymfatický systém (vyplachovat heřmánkem a šalvějí) – odezní za 2 – 3 dny. Když ne, problém od zubů – navštívit zubaře. Nic neodeznělo ⇒ zubař: Zuby to nejsou, máte je v pořádku, to jsem ještě neviděl, se sliznicí sem nikdo nechodí – s rakovinou je pozdě (!!!) a jinak se to nevyskytuje. Volá druhou zubařku: ano, máte to nateklé a zarudlé, zkuste heřmánek a šalvěj. Hm, díky! Nakonec si vzpomněla, že už to jednou viděla a zabrala léčba pastou solcoseryl. Takže jsem odešla s receptem, zaplatila v lékárně 260 Kč a funguje to!!! Po týdnu bez brufenu, i když otok zatím neustoupil. Píšu to sem, kdyby se to někomu stalo a vyslechl si u doktorů to samé, že řešení asi existuje. Jinak jsem se mimochodem dozvěděla, že i horní patro může být namožené, že do něj můžete dostat křeč atd., takže to je s největší pravděpodobností opravdu následek fyzické aktivity – pokud jsem nejedla, nepila, nemluvila a jenom měla pusu ve strnulé pozici a pak začla kousat a polykat, přišla křeč a toto je dohra. Fakt zajímavý.
Stepans 01.09.2019 06:45:04
>> Dejzinka, 08. 06. 2013 10:04:29
Mám stejný problém pomohla mi mast mundisal.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.