Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Rok po marathonu + 15 kg a kompletní ztráta motivace

Rok po marathonu + 15 kg a kompletní ztráta motivace

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Jiří Dobrý muž 06.09.2013 16:34:08

Zdravím všechny, je to cca rok, co jsem běžel svůj první maraton ve Varšavě. Shodou okolností mi pár měsíců předtím zemřel pes, se kterým jsem chodíval běhat a navíc jsem se odstěhoval z města, ve kterém jsem měl perfektního partnera na běhání. Vždycky jsem žral víc než ostatní a nikdy mi to moc nevadilo, protože jsem byl také dost aktivní. Ale po tomhle šoku jsem se skoro úplně přestal hýbat a běhání bez psa mi nedávalo smysl.

Dnes začínám znovu. Mám 100 kg (při 175 cm) a začínám na kilometru denně. Nenechte to tam taky dojít. Cíle jsou na houby, důležitá je cesta.

Motto: Když člověk připustí, že nic není jisté, musí, jak si myslím, rovněž připustit, že některé věci jsou mnohem více téměř jisté, nežli jiné.

Praha - Velká Ohrada

Celkem 4337,97 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:48:23 (2014)
půlmaraton: 1:51:50 (2015)

34Regulus muž 07.09.2013 09:20:30

zkus chodit do schodů! Ono se to nezdá ale je to makačka jako blázen , no pokud ti to nestačí, tak si dej taková ta závaží na suchý zip na nohy a uvidíš!!!
S těma závažíma opatrně, ono to vypadá že 0.3kg na nohu je směšný, ale on tě ten smích HODNĚ rychle přejde, to mi věř!!

Jinak přeji brzkou rozlučku s těma kilama navíc. ( Já jsem taky žravej a nejoblíbenější jídlo je u mně knedlík , knedlík potom taky knedlík pak zmzrlina , čokoláda , buchty, palačinky a zase knedlík . Nejsi v tom sám!!!) I když maratón mám v plánu – NIKDY ! Je ovšem pravdou, že ještě před pár měsíci jsem na otázku za kolik mám patnáctistovku jsem odpovídal nevím, protože vůbec nikdy ( ani na základce!) takže čistý vzduch a lehký nohy!

Motto: Než abych si srazil vaz na Olympu Mons, tak radši vylezu na židli , s tím že zítra vylezu na stůl a pozítří.....

xnovak muž 26.09.2013 16:06:46

covece nevim – jaka byla tva motivace predtim? Osobne je pro me spis hlavni cil, ackoliv dost nerealny, tak si tu cestu prokladam mezicilema a vypada to, ze si ten velkej nerealnej cil splnim… :)

At uz te ted motivuje cokoliv, at ti to vydrzi a uz te to nepusti. :) Beh je cesta na dlouhou trat, byt se sklada s kratkejch useku. Nejde nikam spechat, protoze do cile dorazis vzdy. Jde jen o to, zda uricenej bez pozitku z cesty nebo si tu cestu s mezicilema budes uzivat.

ps: take jsem behaval se psem :(

Praha 4

Celkem 28230,23 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:46:14 (2013)
půlmaraton: 1:49:29 (2009)
maraton: 3:57:28 (2014)

Dav muž 26.09.2013 16:13:57

>> Jiří Dobrý, 06. 09. 2013 16:34:08

Jestli to jen trochu jde, tak si zase pořiď běžeckého psího partnera… :-). Ať se daří!

Motto: ...kam až?
Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.