Bolet kyčelního kloubu
Vojteew 15.10.2013 17:32:23
Ahoj už 4 měsíce mě bolí v oblasti kyčle a jde mi to až do zadního svalu a někdy do celý nohy nějak před měsícem a něco sem byl na RTG a tam mi doktor řekl že tam nic nemám tak mě znova poslal na rehabilitaci a tam mi řekli že se to nijak nelepší po několika týdnech tak že už neví co se mnou tak sem si dal pauzu … Bolí mě někdy celej sval přední i zadní + kyčel a někdy to jde až trošku do zad zkoušel sem to nechat CCA 2 měsíce v klidu ze začátku ale to nepomáhalo…Stalo se mi to při fotbale když sem podklouzl a spadl na zadek tak mě to zabolelo jako kdyby si narazil zadek a tak sem myslel že to přes noc zmizí ale ani druhej den tak sem si šel znovu zakopat ale to mě bolelo a bolí taky na přední straně stehna úplně nahoře a pak se to zhoršilo že mi to jde až do celý nohy … A tak sem vyzkoušel rehabilitaci znova ale jinde a tam mi řekli že to může být jenom hodně naražení je pravda že když si zmáčknu pravou půlku zadku tak mě to tam bolí :D ale hlavně cítím bolet na pravé straně od pravé půlky zadku u té kosti a pod … momentálně protahuji tu zadní část pravé půlky a taky dělám cvik na tu kost a tak nevím jestli bych se měl zaměřit na nějaký jiný vyšetření a nebo to nechat v klidu.Tak bych byl rád za radu
Jinak je mi 14 let
Feidippidés 02.11.2013 21:24:11
Ahoj, zkusil bych to něčím mazat, dobré zkušenosti mám s Prvním mazáním a Měsíčkovým olejem od dědka kořenáře (viz web, google). Ať se brzy uzdravíš
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.