zacatecnice Praha Hostik hleda partacku
Iwik80 22.10.2013 11:28:47
Ahoj, jsem vecna bezecka zacatecnice, ale uz to chci konecne zlomit! :) S partnerem sportovcem behat nejde, vzdycky me ustve :)) Takze hledam idealne take zacatecnici partacku na behani po Hostivarskem lesoparku (jsem z mecholupske strany), abychom se vzajemne hecly a abych nemela pocit, ze zkusenejsi bezkyni brzdim.. Muzu sebou brat i vetsiho pejska, ale neni to podminkou. Rada bych vyrazela tak 4× tydne (v tydnu po praci, o vikendu kdykoli), ze zacatku jen stridani behu a chuze podle zacatecnickeho navodu :) Hezky podzim vsem! I.
Praha 10 - Strašnice
šlčka7 22.10.2013 12:37:56
Hostivař má docela aktivní diskuzi http://www.behej.com/…e-prehrady/7#… tak to zkus nejlépe tam. Určitě se někdo najde. Já bych se třeba přidala, ale nechci nic slibovat, protože pořád nějak nestíhám a tak běhám spíš jen ve Strašnicích, kde bydlím. Na Hostivař už jsem se nedostala ani nepamatuji…
Iwik80 22.10.2013 15:21:26
Diky, ja uz jsem ji celou poctive procetla, ale jsou to vsechno uz zkuseni bezci a behny ( ) a ja bych je nechtela zdrzovat a citit se i sama kvuli tomu neprijemne.. to by mi na motivaci asi nepridalo :) Ale dekuju, treba se jednou propracuju do faze, kdy jim budu stacit
Pavla13.4 27.10.2013 22:17:50
>> Iwik80, 22. 10. 2013 11:28:47 Ahoj bydlím Praha Háje a Hostivař běhávám celkem pravidelně,zatím také stále jako začátečník i když během měsíce jsem se zúčastnila tří závodů, časy průměrné ale sama bych uvítala zaběhnout občas s někým na pohodu.. jen by mi určitě nevyhovovalo to střídání běhu a chůze, nedělala jsem to ani v úplných začátcích, tempo se dá uzpůsobit tak že není nutné přejít do chůze. Tak promysli, kdyby jsi měla zájem někdy proběhnout Hostivař s né úplně začátecnicí co se ráda přizpůsobí dej vědět. Pejsek je fajn když by jsi ho vzala sebou
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.