Mizuno Wave Atlantis
Brno/Havířov
forest 15.06.2007 22:19:44
Přiznávám, podlehl jsem tomu, že se tady probírala značka Mizuno. Zvolil jsem jedn z levnějších modelů. První dojem – výborně měkké, ne moc těžké. I nějaký ten terén přežijí (bežel jsem v nich třeba Psotkův memoriál). Čas od času mě začala z nich bolet pata – domnívám se, že je to přílišnou měkkostí boty. Ratl boty tak na hranici snesitelnosti, ale OK. Celkem rychle se sešlápávají. Běžel jsem v nich 2 maratony, ten první po 50 km zaběhání bot a bez sebemenších problémů. Není problém v nich odběhat obejmy i rychlejší běhy. Speciálky to sice nejsou, ale jako univerzály jsou výborné.
Pozitivum:
- celkový dejm z boty
- rozumný poměr cena/výkon
Negaivum:
- na Psotkovi mi do podrážky na patě lezly furt kamínky, což je dost nepříjemné (takže do kamenitého terénu nee)
- čekal jsem vetší trvanlivost km
Suma: 70 %, překvapen – příjemně
Mato 16.06.2007 14:51:55
Mal som ich a musim ich vyzdvihnut nad 2 nasobne drahsie Ridery 9. Sluzili vyborne, zo zaciatku mi sposobili na vrchu priehlavku otlaky, ale zmenou snurovania sa to spravilo. Celkovo spokojnost za rozumu cenu. Tie kamene a blato vsak boli v pate dost otravne.
Brno/Havířov
forest 30.07.2007 18:59:26
Mato, prosím Tě – změnil jsi to šněrování na alá Lydiard ( http://www.fieggen.com/…nLacing6.gif ) nebo jiné? Dneska jsem narazil na zlevněné Atlantisy 2 – asi poslední možnost tyto boty sehnat, už se přestaly vyrábět… V „jedničkách“ jsem měl podobný problém jaky ty (jen občas a to pouze po delších bězích).
Mato 31.07.2007 11:12:04
Nene, vynechal som prve otvory (blizsie k prstom) a tym padom sa mi nestahoval zvrsok nad prstami a otlaky hned zmizli. Lydiardovo snurovanie mi nevyhovuje a tlaci ma.
zse 23.01.2008 15:21:31
Z Mizono som zatiaľ skúšal len tieto. Mne osobne vôbec nesadli – na moju nohu úzke – neviem či vyrábaju aj rozne šírky ale mal som ich o číslo vačšie a jazyk sa pri zašnúrovaní takmer nedostal pod zvršok. Najviac mi ale vadila ich klopkajúca podrážka a celkový pocit nestability ako keby som stal na korčuliach. Po 200 km som ich sklamaný daroval synovcovi.
České Budějovice
Muscul 24.01.2008 10:45:16
Mám ještě starší Atlantis (1), byly ve slevě za 999,– , odběhal jsem v nich hodně přes tisíc kilometrů a příjemně mě překvapily – no a za tu cenu!!! Oproti jiným Asics, Nike měly jiný, podle mého volnější střih (záleží ale asi na tvaru nohy u každého) a trvalo, něž jsem si na ně zvyknul, ale poměrně dobré tlumení, pocitově podobné, nebo i lepší, než u mnohem dražších bot, které jsem měl, nebo mám.
Liberec
Advid 19.04.2009 07:30:05
Koukal jsem na Mizuno Wave Galaxy a hodně mi připomínají Atlantisy. Máte s nimi někdo zkušenosti? Tenkrát mi dokonale vyhovovaly, ale běhal jsem o něco pomaleji.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.