Přední zkřížený vaz
Vojteew 07.04.2014 14:15:53
Prosím poraďte mi. Je mi 14 let už 4 měsíce bojuji s kolenem nikdy předtím sem s ním problém neměl ale když sem se protahoval tak mi v něm ruplo nějak sem to nevnímal a potom sem si šel zaběhat a tam to už začalo bolet nakonec sem dostal ortézu na 14 dní ukázalo se že mám podvrtnuté koleno a poté sem měl rehabilitovat teď už sem týden po měsíční rehabilitaci ale furt mě bolí přední zkřížený vaz když se to snažím protahovat tak mě zase začnou bolet šlachy pod kolenem a jde to až do lýtka na žadnou operaci se mi nechce a tak bych poprosil nějaký tipy na léčbu a na nějaký cviky .. :) :)
Valdin 15.04.2014 01:17:59
>> Vojteew, 07. 04. 2014 14:15:53 S kolenem není sranda. Diagnostika není jednoduchá do tý doby, než se ti do něj podívají. Naštěstí v dnešní době je to jednoduché díky laparoskopii a lokálnímu umrtvení. Na operaci je brzo, delší klid je na místě. Jako cvik doporučuji přitahování špičky k tělu při natažené noze.
Jelikož je tu toto vlákno, chtěl bych se také zeptat, jak dlouho trvá navrácení k plné pohyblivosti kolene po plastice předního zkříženého vazu. Jsem měsíc po operaci a rád bych začal brzy s návratem ke kolu i běhu.
Desert 15.04.2014 05:46:05
>> Vojteew, 07. 04. 2014 14:15:53
hlavně by jsi měl vědět, co s tím skutečně máš,
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.