Bolest slachy na nohe
mato1932 23.05.2015 19:47:20
Ahojte.Pred tyzdnom som si bol zabehat 32 km a neviem co sa stalo ale mam velke bolesti na nohe.Mam pocit ze to je slacha s ktorou je nieco v neporiadku.Prilozim obrazok aby ste mali predstavu kde sa to stalo http://www.vasenohy.cz/…ohy/nohy.jpg Tiahne sa to od ,,slachy dlheho bercoveho svalu ,, az po ,,slachy kratkeho bercoveho svalu,, Ist k lekarovy je momentalne nemozne pretoze som v GB a tu je nemozne sa dostat na vysetrenie.Mali ste neikto nejaky takyto problem ? POpripade co si myslite ze to moze byt ? Je to len pretazene alebo to moze byt aj natrhnuta slacha ? Skusal som si to masirovat ale zatial nepomaha. Pytajte sa kludne ak som nieco zabudol napisat a je to dolezite na urcenie toho co to asi moze byt. Dakujem za rady Martin
bbdot 24.05.2015 10:44:14
Ahoj, momentálně prodělávám to samý Taky jsem to nejspíš přehnala s tréninkem a v důsledku toho ted nemůžu skoro ani chodit, přidaly se otoky a podobný „radosti“. Já s tím byla raději u lékaře, vystrašilo mě totiž, že může dojít k vnitřnímu zranění i z chronické únavy. Chápu ale, že v Británii je to s tím systémem složitější. Asi se to nedá takhle generalizovat, ale mně lékař řekl, že je šlacha namožená (mám to i oteklý), doporučil vhodnou (sportovní) obuv na běžné nošení, pokud možno klid a předepsal mi antirevmatika a mast proti otokům a zánětu (Mobilat, Veralgel-je to volně dostupné v lékárnách a v Anglii něco na podobný princip také jistě najdeš). Musím zaklepat, ale otok je znatelně lepší a bolest při chůzi ustává.. Jinak mi doktor mi doporučil dát si od běhání cca 14 dní klid.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.