plavecký kemp 23.11. - 25.11. 2007 Chrudim
Jecminek.Maselnik 08.10.2007 14:32:59
pojedete někdo?
Bratislava
Oh Dae-su 08.10.2007 14:56:45
Ja by som isiel, ale je to ten isty datum ako Teplice :/
Devce 08.10.2007 15:16:07
Taky bych jela, ale nejako jsem podcenila to, ze tento rok se vsichni chteji zlepsit v plavani:) a uz neni misto
Jecminek.Maselnik 08.10.2007 15:18:29
já se hlásil už někdy v červenci. Dotaz byl spíš myšlen, jestli se třeba někdo nepřihlásil taky.....Vypadá to, že je o kempy zájem, lóni mi to tak plné nepřišlo.
Brno
vl001 08.10.2007 16:15:11
Podzimní jsou vždy plnější než jarní. Já jedu hned na první, od 19.10. Možná by to chtělo víc synchronizace. Tak který jarní termín? :)
Liberec
Advid 08.10.2007 16:44:12
Já jedu taky.
2.11.
Jecminek.Maselnik 08.10.2007 20:13:36
jarní termíny ještě nejsou, ale jak se vypíší, můžeme se trochu synchronizovat. Já se na ten listopad hlásil, protože termín byl nedříve vypsán pro lidi, co umí 200m pod 4 minuty. Přišlo mi, že tam bude pořádná makačka;-). Po pár dnech (ještě před naplněním) se limit z webu ztratil.
Pha Stodůlky, Rychlebské hory
žula 09.10.2007 12:40:52
je čerstvě vypsán 1 kemp v prosinci
Praha
zombice 09.10.2007 12:44:49
ahoj, o kempu uz sem taky nekolikrat uvazoval, a pred par dny sem tam taky zahlid ten kemp s 200m pod 4 min coz me dost lakalo, ale nakonec sem se rozhod ted neutracet.. mozna na jare.. 2 Jecminek: ty ses tady jeden z nejzkusenejsich plavcu :) jak vidis prinos kempu pro sebe? Myslis ze te to fakt hodne posune nebo to bude pro tebe jen takovy minisoustredko, ktery by sis sam jentak nenaordinoval?
Jecminek.Maselnik 09.10.2007 12:52:01
hlavně si slibuju, že se na mě někdo podívá a řekne, co dělám blbě. Plavu sám už asi 20 let, tak by se nějaká zpětná vazba hodila. Navíc vím, že jsem dost tvrdý v ramenou, takže chyb se jistě najde habaděj. Taky se těším, že si vyzkouším nějaké nové tréninkové prvky, motivy a tak. Nemyslím, že bych byl schopen udělat za víkend nějaký zásadní pokrok, ale jelikož dneska šmrdlám plavání převážně v polední pauze v práci, plavu tak 30-ti minutové tréninky a tady, doufám, po dlouhé době plavecky „zruším“ a najdu i trochu motivaci do plavání. Dneska jsem ve stavu, že je skoro jedno, jestli plavu nebo ne, časy se moc neliší. A díky za jednoho z nejzkušenějších
Praha
zombice 09.10.2007 13:03:52
Neni zac ;) Ono kdyz nekdo dokaze vylezt z vody na strednim jako prvni nebo se pretahovat ve vode s nasim dlouhodobe nejlepsim ironmanem, tak ma zkusenosti na rozdavani :) Jinak kvuli tomu aby na me nekdo kouknul bych tam jel taky, ale nevim jestli by to spravil jeden kemp.. Ja teda neplavu 20 let, i kdyz s nejakou (asi tak 10-ti letou :D ) pauzou vlastne jo, ale ted plavu taky jen sam a pravda ze ty treninky sou takovy monotonni. U me zatim teda jeste malej posun videt je, ale to je tim ze do toho ted busim jen par tydnu, ale staci na jeden dva polevit a padnu znovu dost dolu.. Na to jaro bych byl pro, kdybychom se tady nejak domluvili, aspon bych treba poznal dalsi (dva posledni) z IM sverencu plus dalsi lidi z fora :)
ironman 09.10.2007 14:21:19
to zombice: tak monotoni treninky a ja se snazim furt neco vymyslet, ted jsi me teda dal, to budu dlouho rozdychavat :(. Jinak prinos urcite je, dozvis se chyby o kterych treba ani netusis. Ono jde mimo jine i o to, ze se treba o tolik nezrychlis, ale polezes z vody vice v pohode. Sam jsem k tomu takhle pristoupil a potvrdilo se mi to. Kazdopadne bych doporucoval 1× na podzim a 1× na jare, aby byla zpetna vazba, jestli doslo k tomu posunu a nebo ne.
Praha
zombice 09.10.2007 14:52:57
no tak to sem nechtel, zas sem to spatne napsal nebo si to nepochopil.. monotonni je plavat porad sam, neustale si hledat to svoje misto a pretlacovat se s ostatnima plavcema o drahu resp o prostor aspon 0,5 metru sirokej, s nikym nepokecat, trosku to nevyhecovat v bazenu atd. nejak sem si zvyk na kolektivni sporty a ac plavani a triatlon takovy nejsou tak stejne mam rad spolecny treninky, proto sem i ze zacatku trochu trval na zachovani te stromovky.. preci jen plavat, jezdit na kole i behat porad jen sam je trochu na sisku :) to ze se ze to v tvejch rozpisech strida jenom vitam ;)
ironman 09.10.2007 21:04:29
to zombice: ja si delal srandu, pochopil jsem o co jde :). Mozna Honzo popremyslej, jestli treba nechoit 1× tydne s etriatlonem. jako zpestreni a jako vyladeni techniky.
Liberec
Advid 30.10.2007 13:52:28
Má cenu si tam brát věci na běhání, nebo budu úplně vyřízenej z plavání? :)
Valašské Meziříčí
Tečko 30.10.2007 14:30:30
[quote=Advid]Má cenu si tam brát věci na běhání, nebo budu úplně vyřízenej z plavání? :)[/quote] Na běhání jsem si věci bral. Ale tak jak jsem si je do auta dal, tak jsem je zase doma vyložil. Myslím, že toho má člověk dost a navíc je třeba i trochu žít společensky. :)
Liberec
Advid 30.10.2007 14:52:47
Já myslel společensky žít večer a běhat ráno.
Devce 30.10.2007 15:30:05
Vem si je, muzem s Jecminkem nekam kolem reky vybehnout a my mladi zvladame postupne vse, plavat, pit i behat:)
Liberec
Advid 30.10.2007 16:14:59
Ale vy už jste taky zkušení ironi nebo aspoň půlironi. :)
Nehledě k tomu, že jedu jiný termín (teď).
Valašské Meziříčí
Tečko 30.10.2007 19:25:58
[quote=Advid]Já myslel společensky žít večer a běhat ráno. [/quote] V tom případě se snaž, ať jsi v prvním nebo druhém družstvu. Budeš mít ráno víc času. :)
Jecminek.Maselnik 30.10.2007 20:25:16
[quote=Devce]Vem si je, muzem s Jecminkem nekam kolem reky vybehnout a my mladi zvladame postupne vse, plavat, pit i behat:)[/quote] takže nakonec jedeš? Advid jede, myslím, 2.11. Když se u toho společenského života moc neožerem, tak jistě půjde i zaběhnout:-) Jenom nevím, jestli spolu, Ty jsi děsně rychlá.
Devce 30.10.2007 21:08:07
jo, psal mi Petr, ze nekdo odrekl misto, tak ze mam prijet
v Chrudimi jsem byla dvakrat a nikdy spolecensky zivot nekoncil pred pulnoci, ale zabehat se da i tak, ovsem otazkou je, jak bude tenhle kemp vypadat, preci jen je to pro lepsi plavaky nez jsem momentalne ja
Brno
vl001 31.10.2007 08:18:38
[quote=Advid]Má cenu si tam brát věci na běhání, nebo budu úplně vyřízenej z plavání? :)[/quote] Já jsem si je jednou vzal. Z mladické nerozvážnosti, to mi ještě nebylo čtyřicet :) Přivezl jsem je zpět nepoužité. Od té doby jsem zmoudřel a neberu je :)
žula 31.10.2007 09:44:56
Tak já jsem je použil, ale jen v sobotu. A to díky Děvčeti, která zná hezkou trasu podél řeky a byla ochotna se přizpůsobit našemu tempu a dělala nám milou společnost i průvodce
Devce 31.10.2007 10:51:16
Ono je to tam totiz fakt hezky, i kdyz placaty a byl hrich to tam neprozkoumat
Tehdy to byl bezva vybeh, behali jste stejne jako ja, takze zadny prizpusobovani tempa se nekonalo, nicmene prijemnou spolecnost jsem vam samozrejme delala rada;)
Liberec
Advid 31.10.2007 11:09:22
Ječmínek: Ano jedu 2.11.
No tak když se nekončí před dvanáctou, tak to nevím, jak to zvládnu. Já totiž chodím spát kolem deváté. Jak se změnil čas, tak vstávám stejně a chodím běhat ráno a večer mám dřív noc. Myslím, že v pátek odpadnu brzy a v sobotu už ne. Rozhodnu se až v pátek podle počasí. Každopádně díky za rady.
žula 31.10.2007 11:12:26
ono se dá ii mezi ranním a odpoledním plaváním. Stejně se nedá moc vydatně obědvad, abys to nenechal pak na bazéně.
Liberec
Advid 05.11.2007 10:48:42
Kemp byl suprrrrr. Pocit, že umřu jsem měl jen když jsme plavali 400m, pak 300m a tak postupně až do 50m. Naštěstí jsem měl taktiku, že dokud jsem mohl, tak jsem to bral rukama a pak už hlavně nohama. Jo a hákování je taky prima.
Možná jsem byl trochu za šprta, protože jsem si jako jediný pak na pokoji zapisoval motivy a cvičení, co jsme plavali a poznámky k videu, ale zase budu mít celou zimu z čeho čerpat.
Brno
vl001 05.11.2007 11:08:09
Advide, ještě ses nepochlubil, kolik desítek kilometrů jsi naběhal :)
Liberec
Advid 05.11.2007 11:19:24
No nakonec jsem si věci na běhání ani nevzal a ukázalo se to jako dobré rozhodnutí. (((-:
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.