Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Levný sporttester pro začátečníka

Levný sporttester pro začátečníka

Nalezené položky: 34 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední

Němčice

Celkem 378 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:56:38 (2008)
půlmaraton: 2:04:01 (2009)
maraton: 5:12:18 (2009)

filve muž 26.02.2009 14:50:12

[quote=Ral&Drym­l]…tu vzdálenost to měří na principu krokoměru? Dík.[/quote] No, abych se priznal, tak si nejsem uplne jisty, ale patrne ano, protoze i kdyz jsem udelal treba jen par kroku a pak se zase zastavil, tak to hned zobrazilo rychlost a vzapeti nulovou hodnotu

Motto: Nejtezsi boje casto clovek svadi sam se sebou...

Celkem 490 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:56:17 (2011)
půlmaraton: 2:09:48 (2010)

Katush žena 01.03.2010 15:19:42

včera jsem se na to ptala v Tchibu a samo vůbec nevěděly, ale pohotově mi rozbalily návod, což mi bohužel vůbec nepomohlo neb jsem tam nic moc nevyčetla. Princip krokoměru tam zřejmě bude (v návodu byla zobrazena ikona na displeji, která ukazuje, zda je zapnutý krokoměr), ale jak to přesně funguje… Kdo ví?

Brno

10 km: 0:36:12 (1999)
maraton: 3:06:00 (2000)

martin76 muž 01.03.2010 15:40:47

podle me je to za ty penize urcite krokomer. na rovine ti to ale muze udelat sluzbu. proste za malo penez malo muziky, jak uz to tak byva:).

Motto: i skladník ve šroubárně si může přečíst Vergillia v originále

Bazalbub muž 14.04.2010 19:59:50

Ahoj. Kilometry a polohu resim programem do Nokie. Jmenuje se Nokia Sport tracker a je zcela zadarmo. Meri rychlost, polohu, kalorie a jde v nem nastavit nekolik sportu od beh az po kolo. Je zapotrebi akorat telefon se symbianem. V mem pripade je to nokia E66. Takze s levnym sporttesterem je to asi idealni stav. Ze Sport trackeru lze i casem vytahovat veskere udaje o treninku jelikoz po kazdem treninku je ulozi do kalendare. Rovnez jde data sdilet online dokonce i primo kdyz bezite se na googlu druha osoba muze divat kde jste. Vynikajici utilita zdarma.

Nalezené položky: 34 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.