plavání v liberci
thebambus 05.10.2008 22:56:08
Ahoj letos sem se zúčastnil svého prvního triatlonu a strašně mě to chytlo, i přesto že díky svému plavání jsem se umístil dost na chvostu.Tak si řikam že bych s tim přes zimu rád něco udělal,ale nedaří se mi v liberci objevit kurzy plavání nevíte o něčem? Při hledání na internetu jsem objevil pouze eplavani, ale ty mají kurzy jenom v praze což je na pravidelné dojíždění dost daleko a jejich nabídka plaveckých víkendových kempů mě moc neoslovila protože bych radši něco dlouhodobějšího.Díky a at ty kilometry přes zimu utíkaj.
ironman 05.10.2008 23:35:03
Kurzy fungujou, pokud to myslis vazne, tak to chce plavat 3–4× tydne a k tomu dat 2–3 kempy, to te hodne posune.
thebambus 06.10.2008 12:28:56
[quote=ironman]Kurzy fungujou, pokud to myslis vazne, tak to chce plavat 3–4× tydne a k tomu dat 2–3 kempy, to te hodne posune.[/quote] úplně jsem nepochopil odpověd,je to myšleno obecně jako že kurzy jsou dobrý a nebo přímo, že je něco v liberci? Díky
Flipper 06.10.2008 13:32:04
Absolvoval jsem v posledních dvou letech vždy jeden jarní víkendový kemp s etriatlonem a hodnotím to velmi pozitivně.
thebambus 06.10.2008 15:21:58
[quote=Flipper]Absolvoval jsem v posledních dvou letech vždy jeden jarní víkendový kemp s etriatlonem a hodnotím to velmi pozitivně.[/quote] taky sem o tom přemýšlel,ale jsem rád když kraulem uplavu 50m, takže si myslím, že na to abych se dostal aspon na takovou úroven,kdy po plavání nepolezu z vody v posledním balíku je víkendový kemp velmi málo, tak proto sháním něco pravidelného
Liberec
Advid 06.10.2008 17:59:02
I ten víkendový kemp dělá z (ne)plavců jako ty (ne)plavce, co uplavou 500m v kuse. Jo a jsem taky z Liberce a 500 uplavu, tak na tebe můžu mrknout. Ty největší chyby snad poznám. :) A tenhle týden mám navíc dovolenou, tak neváhej. :)
ironman 06.10.2008 19:08:00
Je to mysleno obecne, V Lbci kurzy pokud vim nejsou.
thebambus 06.10.2008 22:28:52
[quote=Advid]I ten víkendový kemp dělá z (ne)plavců jako ty (ne)plavce, co uplavou 500m v kuse. Jo a jsem taky z Liberce a 500 uplavu, tak na tebe můžu mrknout. Ty největší chyby snad poznám. :) A tenhle týden mám navíc dovolenou, tak neváhej. :)[/quote] bohuzel tento týden nejsem v libu ale nějaký další kdyby si měl čas bylo by to super.No když to všichni tak chválíte zkusim ten kemp a uvidim co to se mnou udělá.
Liberec
Advid 06.10.2008 23:15:37
Tak se pak kdyžtak ozvi mailem.
Flipper 07.10.2008 10:05:57
[quote=thebambus]taky sem o tom přemýšlel,ale jsem rád když kraulem uplavu 50m, takže si myslím, že na to abych se dostal aspon na takovou úroven,kdy po plavání nepolezu z vody v posledním balíku je víkendový kemp velmi málo, tak proto sháním něco pravidelného[/quote] Kemp tě může v technice hodně posunout. No a na pravidelné plavání si budeš muset najmout Advida…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.