Natažené svaly kolem kyčle ?
Jakub Slovák
14.10.2008 17:08:13
Zdravím, jsem hodně smutný. Poslední týden prázdnin jsem si dával sprint bez rozcvičení a zřejmě si na startu natáhl svalstvo kolem kyčelního kloubu. I když jsem se musel hodně přemáhat, vydržel jsem dva týdny v klidu a pak jsem začal zase běhat (sprinty). Včera mě to v tělocviku po pár 60kách a skocích do dálky opět rozbolelo, ale přes noc to celkem ustalo. Dneska jsem měl svoje první atletické závody a po jednom běhu (60) mě to začalo tak bolet, že se mi i špatně chodilo. Chtěl jsem vážně začít sportovat, ale cítím se, jako kdyby mě to mělo bolet celý život. Poradí mi někdo ?
PS: Je mi 14 let…
chico
14.10.2008 20:06:41
ve 14 regenerujes a lecis se jedna radost. Zkus to prez noc zaledovat, lehce protahovat, ne prez bolest a nedrit, nema to cenu, stejne jak se necejtis fit tak i vykony budou stat za ho… ! Nemas pote pocit spatneho naslapu, treba abnormalni nasla na vnejsi nebo vnitrni cast chodidla, nebo nemel jsi na zavodech nove tretry??? Kdyz to odezni tak nebehat hned naplno, zkus bazen – plavani te vyborne srovna.
Jakub Slovák
14.10.2008 21:59:25
Tretry jsem měl, ale rozbolelo mě to už den předtím při tréninku v teniskách. Štve mě na tom, že i když je to týden v klidu, tak můžu sice rychle běhat, ale třeba na tom neudělám dřep, takže pořád cítím, že něco není v pořádku. Je to jako časovaná bomba. Zatím to nikdy nepřestalo bolet úplně.
pug
15.10.2008 11:56:32
To může být nějaká „banalita“ stejně jako velký malér. Ve 14 je riziko přetížení pořád dost vysoké. Pokud už tě to trápí třetí týden, tak jdi k doktorovi.
bezec58
22.10.2008 11:17:46
Ty by jsi měl dělat všeobecné základy atletiky a né sprinty, zřejmě bez rozběhání, abecedy, rozcvičení. Můžeš mít také hnutá záda, ta bolest se vždy projevuje bolestí kyčle. Máš trenéra? Někde děláš chybu.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.