Běh a geocaching
Praha 9
Lubos M 10.02.2009 12:23:50
Provozuje to tu někdo? Mě to hrozně chytlo, dává to běhání nový rozměr, běžíš od jedné cache ke druhé, člověk pozná spoustu zajímavých míst, které při obyčejném běhu míjí. Doporučuju všem.
Brno/Havířov
forest 10.02.2009 15:29:53
Jj, run-in. Vybírám většinou jen tradicionálky s nízkou obtížností. Případně se si proběhnu jednotlivé stage multiny a pak se někdy jindy vrátím až na samotný odlov. Snažím se to dělat tak, aby odlov byl co nejrychlejší. Ale málokdy dělám odlov během tréninku více než jedné keše.
Bohužel začíná mi přituhovat, v Havířově to mám už jen na dlouhé běhy :)
Mimochodem v lednu jsem měl jedno run-in FTF – 2,6 km behu z domu za 11:46 (bohuzel 2 cervene a 2 rozvazane tkanicky) :)
Sokolov
koyama 10.02.2009 16:08:45
Zatím jich máme run-in 10. Nedávno mohla být jedenáctá, ale fakt se mi nechtělo k 260m vzdálené keši běžet. :) Jinak nám už přituhlo před časem. Pod 30 km už totiž nemáme z domova a zpět téměř šanci.
alfun 10.02.2009 20:47:27
možná má ještě větší význam cyklistika a geocaching… přece jen na tom kole se dojede mnohem dál a jsou tím pádem větší možnosti taky záleží na tom kde člověk bydlí.
Geocaching provozuju, ale jen hodně okrajově…
Ostrava a okolí
Beet 08.03.2009 12:50:17
Objevil jsem nedávno a je to prostě super. Člověk opravdu objeví spoustu zajímavých míst o kterých vůbec nevěděl. Zatím mám v mém okolí dostatečnou zásobu keší na spoustu tréninků. V lese je trochu bahno a tak jsem dnes přiběhl jako prase.
Brno/Havířov
forest 08.03.2009 13:11:23
Když jsmě u toho cachování, tak by možná nebylo od věci napsat i nicky, které máte na GC.com: forest[cz]
karolína 08.03.2009 17:39:30
..taky jsme objevily (já s dcerami teprve nedávno…je to skvělé,konečně se k výletům připojila i 16tiletá:-)…ale běhá jen 13letá…na GC jsme wobluda…ale jsme skutečné začátečnice a zatím lovíme jen příležitostně
Ostrava a okolí
Beet 08.03.2009 21:03:05
[quote=forest]Když jsmě u toho cachování, tak by možná nebylo od věci napsat i nicky, které máte na GC.com: forest[cz][/quote] Beet už byl obsazazený, takže jsem Beetovy.
Sokolov
koyama 08.03.2009 23:44:51
Forest ví… a pro ostatní – hledáme s Dášou pod naším tradičním koyamas family.
Praha 9
Lubos M 09.03.2009 21:00:03
muj nick:lubamiky jinak jsem objevil dalsi srandu- run in v noci(nejlepe v lese) prinasi spoustu necekanych zazitku :) treba kdyz jsem v Dolnich Mecholupech v mensim lesiku objevil cache ve stylu hrobu s opravdickou drevenou rakvi uvnitr, ktera se skryvala pod nahrobnim kamenem…az nekoho z vas budou zlobit deti, vemte je v noci sem :)
Prostějov
Skare 09.03.2009 21:20:48
Můžete pro nás méně zorientované stručně popsat, o co jde? Nebo poslat odkaz? Z vašich příspěvků je cítit nadšení, které bychom i my ostatní mohli sdílet :). Díky
Praha 9
Lubos M 09.03.2009 21:42:16
na www.geocaching.cz najdete vyborne zpracovany asi 15minutovy film o geocachingu, ktery vas nadchne
Janca 09.03.2009 22:40:24
Pritel patri tez mezi kacery, takze jsem uz geocachingu podlehla. Vetsinou blizke kesky resime tak, ze ja bezim a pritel jede na kole. A taky je fajn, ze diky zavodum se dostaneme do ruznych koutu republiky a diky keskam najdeme vyziti oba a ne pouze ja zavodama. :)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.