Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní » Zajímavý SPAM - pobavil jsem se . A není to asi sportovní téma.

Zajímavý SPAM - pobavil jsem se . A není to asi sportovní téma.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Dobříš

Celkem 1367 km
Minulý měsíc 0 km

martinha muž 17.02.2009 20:29:41

Ahoj běžci, dnes jsem dostal na e-mail uvedený ve svém profilu zajímavý SPAM. Hlavně ta čeština! Dost jsem se pobavil. Nedalo mi to a předkládám ostatním. A vůbec nedostali jste to taky?

Dobrý den Vážení, Mé jméno je anděl mám přátelský pocit, jak jsem viděl váš profil dnešního dne (forum.behej.com) a rozhodne se zanechat vzkaz pro vás, já vím, že jste na míle daleko. oddělit takové vzdálenosti, ale přesto vaše dopisy vás blízko ke mně, Prostřednictvím maily budeme sdílet v budoucnosti, pokud se dotýká vás, že je přítel na mě a když si myslíte, že se dozvědět více o mě můžete oslovit mne prostřednictvím e-mail (angelyak24@yahoo.com) bye a Hezký den. Miss anděl.


Hello Dear, My name is angel I have a friendly feeling, As I saw your profile today on (forum.behej.com) And decide to leave a message for you, I know you're many miles away. separated by such distance, But yet your letters will bring you near to me; Through the mails we will share in future if it touches you to be a friend to me and if you feel to know more about me you can reach me on my via e-mail (angelyak24@yahoo.com) bye and have a nice day. Miss angel.

avatar

keramik muž 18.02.2009 05:19:10

Také se u mě objevil.Navíc je to v textu samé % &*&& ap.Doufám,že nám to nebude do budoucna zasírat email.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.