Běžci z Kladna
Kladno
Lucínek 04.04.2009 16:34:00
Ahoj, kdo z místních chodívá pravidelně běhat v Kladně na Lapák, nebo případně v Kročehlavech na Dlouhé boroviny?
Zatím se všichni dosavadní „spoluběžci“, bez výjimky ještě daleko rekreačnější běžci než já, ukázali jako příliš pohodlní a nebaví mne pořád někoho ukecávat, běhat sám miale vydrží vždy jen nějakou dobu a pak najdu řadu důvodů, proč zrovna dneska nemůžu a je to v háji …
Tempo nějaké rozumné mezi 4:45 – 5:15 min/km, na kratší trénink by snad mohlo být i vyšší – těch 5:15 mám běžně na maraton, 4:45 na půlku.
Praha 4
jirka.strang 07.04.2009 14:20:19
sakra, 4:45 je pro mě pěknej fičák, no klobouk dolu:), až budeš mít nohu v sádře, napiš, to ti stačím:))))) bydlím na okraji Prahy, běhám dlouhý směr Unhošť, Svárov…tak se obšas můžem srazit… J
Kladno
Lucínek 08.04.2009 07:49:45
No fičák … rád bych se do budoucna dostal tak na 4:00/km, abych dokázal dát maraton pod 3 hodinky … i když letos mám za cíl dát ho alespoň pod 3:30, to se mi totiž taky zatím nepovedlo – zatím mám na kontě 7 pokusů.v rozmezí 3:36 – 3:59. Blbé je, že na PIM se už třetím rokem nedostanu (máme teď každý rok akci, která se vždy přesně kryje s PIM) a jestli se mi bude opět krýt s nějakou další akcí i kladenský maraton, tak snad budu muset prvně vyrazit i někam jinam, abych měl letos alespoň jeden „oficiální“ pokus. Ale k tématu – směr Svárov a Unhošť se vůbec nedostanu, je to tím směrem samé pole nebo silnice a to mi nebaví – i když jdu dlouhou trať, raději si dám víc koleček v nějakém přijemném prostředí. Sice přímo kolem Chýňavy, Podkozí čí Svárova už je to celkem fajn, tak ta cesta tam …
Praha 4
jirka.strang 08.04.2009 09:32:47
já už jsem jich ( maratonu ) odkroužil 8, je fakt, že jsem začínal na 105 Kg a čase 5:30:))) osobáka mám 3:29, ale k tomu se jen tak nedostanu…teď nemám moc času na kvalitní trénink…tak až snad za rok… Já dlouhý chodim jen po silnici…a směr na Svárov mě docela baví, není to moc frekventované:) no snad se někde potkáme…máš něco na webu( trasy) mapmyrun, nebo něco takového? Kouknul bych, kde běháš:)
Kladno
Lucínek 08.04.2009 09:39:45
Nee, nemam, to jde pomocí nějakého rozumného sporttesteru typu Garmin 305/405? Mam starickou Sigmu bez footpadu, jen meri TF. Ale je to jednoduché, běhám po lese kolem Kladna – buď Lapák (směr Velká Dobrá) a nebo Dlouhé boroviny (les mezi Kladnem a Buštěhradem). Jinde v podstatě ne.
Praha 4
jirka.strang 08.04.2009 09:49:57
néééé:) (www.mapmyrun.com ) právě není na sporttestry, ručně si tam v mapě odklikáš trasu, jednak víš, kolik to přesně měří a jednak je to dostupné pro ostatní běžce, můžou se pak kochat, kudy běháš:)
koukni na to, je to super nástroj
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.