Někdo na běhání Praha - Horní Měcholupy?
veru87 27.05.2009 20:55:40
Ahoj všem, ráda bych začala opět běhat a samotná se k tomu ne a ne dokopat..hledám tedy někoho, s kým by to šlo..fyzička nic moc, ale zapracuju na tom:) Případně uvítám tipy na trasy v téhle oblasti – tam co je golfové hřiště atd…
Praha 10 - Petrovice
smartus 27.05.2009 23:08:00
Vybíhám z Petrovic a tras na běhání je tam spousta. Klasika je Hostivařská přehrada, dá se běhat těsně kolem ní, to je skoro rovina, nebo přidat trasy v lesoparku, tam se to vlní víc.
http://maps.google.com/maps/ms?…
Tohle je moje trasa, kterou jsem behal, kdyz jsem zacinal. Je to skoro 5km, konci se na zastavce autobusu, ktery te pak odveze domu :)
Bezcu je tam spousta, rekl bych, ze i zdejsich. Kdyz napises, kdy budes chodit behat, tak se urcite nekdo najde.
No a vzhledem k tomu, ze jsme na konci Prahy, tak se da bezet skoro vsemi smery. Z Petrovic na Pitkovice je krasna trasa lesikem kolem potoka…
Alanis 28.05.2009 09:01:26
ahojky, já zatim běhám jen na pásu v posilovně, chtěla bych také začít běhat venku v přírodě. Tak když budeš mít zajem tak mi napiš mejla.
pkotlar 01.06.2009 13:48:17
Ahoj, já vybíhám kolečko z Gercenovy a běžím kolem přehrady. Vybíhám mezi sedmou a osmou večer. Tempo mírné. Taky se rád k někomu přidám. Dneska jdu běhat v 19,30. Případně napiště mail.
Aki 25.01.2010 12:15:53
Ahoj všem, chodím celkem pravidelně běhat do lesoparku v Hostíku, vždy tak k večeru po 17h o víkendech i později, jak je nálada. Většinou běhám kolem 6–10km volnějším tempem. Samotného mě to už moc neba, takže kdyby se chtěl někdo přidat, určitě bych to přivítal. Takže kdyby měl někdo chuť, dejte vědět :).
Praha 4
jirka.strang 27.05.2010 09:45:30
Zdar Lidi, po rok a půk odmlce se zas učím běhat, bydlím na Hájích, běhám 10–15 Km dle pocitu…co se nějak sjednotit a běhat společně.....co? Dřív jsem hodně běhal v krčáku, teď je ale přehrada blíž…nesladíme se nějak? Mám představu…třeba út a čt…19:00, třeba od začátku přehrady ( parkoviště ) tempo teď dávám někde kolem 6:00:( ale občas si můžem dát kopce, nebo úseky…co? návrhy ? :)
Aki 27.05.2010 10:15:57
Ahoj, nevím, do jaké míry tady bude někdo aktivně odpovídat, ale nevidím problém si jít společně zaběhat. Ostatně chodím k přehradě pořád, stačí se tedy jen domluvit. Jelikož budu přes víkend mimo Prahu, viděl bych nejbližší termín na neděli někdy podvečer, tak jestli by se ti to hodilo? Kdyžtak písni, domluvili bychom se pak víc konkrétněji…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.