Energetics Intersport F 28 HRM
boulder3 25.10.2009 17:00:50
Zdravim Vas,
mate niekto tento pulsmeter levny z Intersportu??? Typ je to F 28 HRM a stal v akcii 19.90 Eur
Jedna sa mi o to ze mam tam vypnuty zvuk a tym padom mi nejde Alarm ani casovac a nehlasi ani prekrocenie nastavenej hladiny pulzovej frekvencie… Nemam k nim navod, dostal som ich od kamarata…
Ak mi viete poradit, budem Vam vdacny…
Dik
Foxymus 12.05.2011 20:08:46
>> boulder3, 25. 10. 2009 17:00:50
Mám návod, možem ti ho poslať ak je to este aktualne. napis.
Renda 20.08.2011 08:45:01
Dostal se mi do rukou tenhle pulsmetr od jedné joggerky s tím, že to neumí nastavit. Mám k tomu i návod, ale nejsem schopen se dostat do stavu, kdy se nastavuje datum a váha sportovce. Poradí mi někdo jak se do tohoto menu dostanu?
bestiario 20.08.2011 12:02:57
>> Renda, 20. 08. 2011 08:45:01
musis dat restart sporttesteru, a to tak ze naraz stlacis set+sel+mode, alebo len set+sel. nasledne sa ti pristroj restartuje a budes moct zadat datum narodenia, vahu, dolny a horny limit atd. ja som kupil ten sporttester na svk taktiez v intersporte a celkom spokojnost. akurat si myslim ze nema doriesene resp vyhladene peaky ked mam vyssiu srdcvou frekvenciu.
rafaeloon 20.09.2011 17:17:39
pokud myslíš to,že ti automaticky vypočítává max tf dle věku a ty máš v skutečnosti maximálku vyšší,tak to jsem vyřešil tak, že jsem v nastavení do data narození vložil datum o několik let mladší, a samo mi to nastavilo tepovku,kterou jsem potřeboval Jen mě štve,že musím před každým během vše nulovat a že stopky neukazují zároveň tepovku a taky, že vždy,při současném stlačení spodních tlačítek se sporttestr restartuje a musím vše znovu nastavit, což se mi v posilovně stává často. Příště si za ty prachy koupim radši Sigmy.
etrej 22.09.2011 20:20:14
>> Foxymus, 12. 05. 2011 20:08:46
Můžeš ho prosím poslat na ,,polak.vlada@seznam.cz diky
Plysak 03.10.2011 22:21:45
>> rafaeloon, 20. 09. 2011 17:17:39
dobrý večer, mám taky tento sportester a zratil se mi návod, prosím o radu, jakou si mám zadat spodní a horní hranici? je mi 38 let, vážím 55 kg a jsem aktivní sportovec , cvičím aer. a běhám, moc děkuji za radu..
jastin007 10.01.2012 16:15:03
Jelikož jsem se návodu na HRM F-28 od nikoho nedočkal, a emailem jsem dostal žádost zda už ho nemám (od paní Evy P., bez zpátečního emailu), po dlouhém hledání jsem na internetu našel návod v chorvatštině, a upozorňuji bez záruky pro osobní potřebu jsem si jej přeložil, tak pokud někdo chce může si ho stáhnout na adrese: www.uloz.to/…0/hrmf28-pdf nebo zde: stažení
jastin007 12.01.2012 12:07:47
tak co? spokojenost? jestli je tam něco špatně, tak mi dejte klidně vědět, chorvatsky neumím, tak jsem si za pomocí translátoru musel někdy něco i domýšlet. Předem dík
Zábřeh
pancha 08.05.2012 14:26:57
Prodávám tenhle sporttester. Kdyby měl někdo zájem, aukce zde.
ironford 30.05.2014 11:04:36
Ahoj, vytáhnul jsem tento model hrm-f28 po pár letech ze skříně a stejný problém, jak popisuje v úvodu boulder3. Po výměně baterie nefunguje akustická signalizace … budík, pulsní interval, odpočet času … vizuálně vypadá vše nastaveno OK, ale akustika prostě ani nepípne. Vynulování nastavení ani reload vyjmutím baterie nezabral. Co je zajímavé, před výměnou baterie byla ta původní už asi vybitá … po krátkém náběhu se display vypnul, nicméně akustika pípala jak zběsilá a signalizovala zřejmě trouble (předpokládám „low battery“). Zkusím ještě vrátit nějakou vybitou baterii. Nicméně, nemáte s tímto modelem/problémem někdo podobnou zkušenost?
ironford 01.06.2014 01:59:34
Záhada vyřešena, přišel jsem na to náhodou, při opětovné výměně baterie. Šlo zřejmě o ne 100% přesné uložení těla hodinek v lůžku krytu. Okolo je ještě mini těsnění, což je fajn ohledně nepropustnosti vody, ale trochu dělá problémy při opětovné fixaci krytu. Prostě někde blbnul kontakt, stačilo víc přimáčknout a pořádně dotáhnout. Alarm už jede i akusticky. P.S. pulsmetr po korektní montáži pípne při každém stisku lib. tlačítka ať jste v jakémkoliv režimu nebo nastavovaní, pokud při stisku tlačítek nepípá … nepojede ani Alarm.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.