Problémy s navigací
Stalker 04.01.2010 22:11:18
Zakoupil jsem GPS loger QStarz BT-Q 1000×. Ke stažení dat používám firemní QTravel. Rád bych získaná data převedl do SportTracks, ale nedaří se mi to. Ukládám data získaná v QTravel na disk do složky jako GPS, odtud se je snažím importovat do SportTraks, ale marně, vždy vyskočí tabulka: "Dokumnet XML obsahuje chyby (2, 2). Prosím o radu, jak… Počítačům rozumím coby pouhý uživatel. Děkuji.
Jecminek.Maselnik 05.01.2010 07:51:38
s jako příponou soubory ukládáš, resp. snažíš se je do sporttracks importovat?
ondras 05.01.2010 22:38:18
Pouzivam to same a nasledovne:
1. spustim Travel Recorder PC Utility
- provedu import vsech tracks co mam v GPS
- vyexportuji co potrebuji (do [b].gpx[/b] !) a to do patricnych adresaru (GPS pouzivam od behani, jizdy na kole pres turistiku az po geocaching)
- vymazu vse na GPS
2. Spustim SportTracks (mimochodem jsem se o nem dozvedel tady od Jecminka v prehistorii :D diky za skvely tip!!)
- importuji .gpx
- doplnim info, upravim co potrebuji
- kocham se :)
Diky velke vnitrni pameti a vydrzi GPS to delam tak jednou za 4–10 dnu. Toz tak.
Stalker 05.01.2010 22:46:57
Děkuji všem za pomoc. Problém je vyřešen. Šlo o recenzenty použitý program QTravel pro stahování dat z GPS zaznamníku. Ten však nespolupracuje při exportu dat. Použil jsem originální software z přiloženího CD a ejhle – vše v pořádku. Ještě jednou děkuji za pomoc.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.