Shoefitr - velikost nové boty porovná s vaší stávající botou
HaEr 02.12.2010 13:48:33
Ahoj, pokud právě taky řešíte nákup bot, mohla by se vám hodit tato aplikace, kterou lze najít na některých eshopech (např. runningwarehouse.com). Jak to funguje:
- vyberete v eshopu botu, kterou si chete pořídit
- kliknete na odkaz shoefitr
- zadáte značku, typ a velikost stávající boty
- zobrazí se porovnání tvaru vnitřku vybrané boty a stávající boty (půdorys a 3d model s barevným zvýrazněním užších a volnějších míst)
- zobrazí se doporučená velikost vybrané boty
Autoři této aplikace prý oskenovali vnitřek 4000 párů bot různých výrobců v US velikostech 7,9,11 a 13.
více podrobností v angličtině: http://shoefitr.com/…checkout.php http://blog.runningwarehouse.com/…ed/shoefitr/#…
Štěpánovice
VanaXXL 02.12.2010 14:20:55
Supr aplikace. Teď ještě jestli to funguje v reálu. Ukázalo mně to, že Asicsy bych potřeboval o číslo a půl menší než v současnosti používané NB.
xPablos 02.12.2010 15:44:03
Vypada to zajimave. Podle me to funguje, protoze mi sedi (ze zkousenych minimalne 15 paru obuvi) v podstate jenom Mizuna, ostatni boty mam v predni casti uzke.
A na 3D modylku to tak i kresli. Ve srovnani s Mizunama meli boty co jsem nahodne zkousel predni cast cervenou (tighter)
KLADNO
Pavlí25 10.01.2011 20:41:32
Mám dotaz – dostala jsem nové běžecké boty Nike Lunarglide+2, jenže jsou o půl čísla větší, vyměmit se už nedají. Zvažuju jestli je mám prodat, dokud jsou nové, nebo jestli si je mám nechat. Když v nich chodím doma, tak se to zdá být v pohodě, ale bojím se, aby mi to při běhu nevadilo, nebo si zase říkám jestli to nebude i lepší když tam mají prsty více místa .Nebo aby se trochu ještě nevytáhly a nebylo to ještě horší … co si o tom myslíte
martin76 10.01.2011 20:59:38
>> Pavlí25, 10. 01. 2011 20:41:32
kdyz jsem si zkousel asicsy v maratonskem expu, tak mi tam prodavaci tvrdily, ze pred prsty ma byt pomerne dost mista, urcite to bylo vic nez centimetr. prislo mi to divne, pak ta bota je i sirsi, nezdalo se mi to, ale mozne to je. pri behu, hlavne v lete, noha docela natece, tak ti mozna bude akorat. ja bych si ji nechal, pokud jsou ti dobre na sirku.
Praha
mapo 10.01.2011 21:43:33
>> Pavlí25, 10. 01. 2011 20:41:32
Boty na běhání mají být o něco větší než nosíš normálně, hlavně jestli jsi to zkoušela s nataženými prsty. Já mám boty na běhání dokonce o 2 čísla větší než lodičky (ty teď tedy skoro vůbec nenosím ) Když budeš běhat kratší tratě než maraton, tak ti to 1/2 číslo navíc bude stačit.
KLADNO
Pavlí25 13.01.2011 21:00:49
Děkuju za rady . Jsou to moje první běžecký boty, tak jsem nevěděla. Maraton zatím běhat nebudu – bude stačit půl m. a ani tím si nejsem jistá .
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.