Sporttester do 5.000 Kc s intervalovym treninkem
Volovec 09.12.2010 18:47:20
Ahoj, sam pouzivam Polar RS800CX se sensorem S3, ale zene se ted rozbil levny tepak z Lidlu, tak se divame po necem novem. Pozadavak je klasicky – tj. za co nejmin penez co nejvic muziky. Preci jen jsou ale uz pozadavky vyssi – tj. moznost nejakeho nozniho senzoru, nejake moznosti vyhodnocovani a planovani treninku v PC. Zatim mne nejvic zaujal Polar RS300X, ale stve mne na nem moznost pouze weboveho rozhrani a ne nahravani dat do ProTraineru5. Pak pokud jsem dobre pochopil navod, tak mam pocit, ze nelze predem naprogramovat nejaky klasicky intervalovy trenink typu XX minut rozklus v predem definovane zone tepove frekvence a pak treba 10× absolovany delkove definovany usek (treba 200 m) v definovam tempu s meziklusy, tak jak to jde naprogramovat v ProTraineru a exportovat do RS800ky. Trochu jsem se dival i na Suunta – tj. T3C a T4C, ale z popisu na webu nejsem moc moudry. Kbyste mel nekdo zajimavou radu nebo poznatek, byli bychom vdecni.
Radomir 10.01.2011 10:11:14
Ahoj, já řešil něco obdobného. Nakonec jsem šel do S625×, kterou jsem velice mírně jetou (cca 200km naběhané) koupil na e-bay. Vyšla mě na 120 EUR i s poštovným a maximální spokojenost.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.