SAUCONY - velikost botů této značky obecně
ales.polasek 22.03.2011 22:42:12
Dobrý večer všem,
mohu-li být tak smělý… mohu prosím požádat majitele obuvi této značky požádat o vyjádření jaké máte zkušenosti s velikostmi této značky? Tedy koupili jste botu o číslo větší nebo jen o půl čísla, neboť jsou boty této značky obecně poněkud větší? Nebo naopak menší? Vím, že je to čistě orientační, ale nemám možnost je vyzkoušet, a chtěl bych se, pokud možno, vyvarovat kolování obuvi mezi mnou a prodejcem. Díky za případné odpovědi a pěkné jaro všem! Aleš
Srbsko
Had 23.03.2011 08:28:45
Ahoj, já vlastím dvoje, jedny závodky a jedny na denní běhání. Ty na normální běhání (Ride)mám ve standardní velikosti (ale běžel jsem v nich i 25km závod) a v pohodě. Závodky (Type A) mám větší o 1/2 čísla. původně jsem vzal o číslo větší, ale pak jsem je vyměnil. A taky v pohodě. Od desítky po maraton. Ale hlavně je to asi o tom, že mi tahle značka skutečně pohodlně sedí na noze.
LemonaidLucy 23.03.2011 09:12:59
Taky mam dvoje – triumph a kinvara, oboje velke jako ostatni bezecke boty – tedy o cislo vetsi nez normalni obuv. Pocitove jsou ve stejnem cisle o zdibec vetsi nez asics.
ales.polasek 23.03.2011 21:09:18
Díky moc za odpovědi! Abych to shrnul, Had má běžnou velikost, a nebo o půl čísla větší, Lemonaid Lucy má o číslo větší…jsem tam kde jsem byl Asi risknu o číslo větší.
Srbsko
Had 24.03.2011 08:14:27
Je to pocitové. U těch závodek jsem si v krámě myslel, že o číslo větší bude OK, ale pak doma při delším vyzkoušení, jsem začal mít pocit, že mám ve špičce tolik místa, že se o ní při běhu přerazím. Tak jsem je vyměnil a je to OK. Ani při maratonu žádný problém. Prostě o něco větší ano, ale nesmí mít člověk pocit že si obul boty staršího bráchy
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.