píchání na vnější straně levé nohy pod kolenem směrem více vlevo
suchy 23.03.2011 23:24:53
Ahoj,mám prosbu.Začal jsem před měsícem a půl trochu více běhat,než na co bylo tělo zvyklé.Doposud jsem běhal na běžkách,třikrát týdně spinning a plavání.Nyní jsem začal běhat na silnici a zhruba po půl hodině běhu mě začne píchat na levé noze na vnější straně lehce pod kolenem…pak chcíli nic a pak zase.Boty mám dle zdejších tabulek Mizuno zhruba okolo 2800 kč a k tomu jsem si do nich dal sportovní vložky v hodnotě 660 kč,fakt jsem udělal maximum pro pohodlný běh.Myslíte,že může být problém tam,nebo někde jinde…?díky moc za radu..
rudo 24.03.2011 06:59:51
precitaj si tu na fore vsetky diskusie ohladom behu na boso, Born to run a podobne. vyperovane boty a do toho este vlozky… ja nepovazujem rusku ruletu za sport
Jita 24.03.2011 07:42:57
S největší pravděpodobností blok hlavičky lýtkové kosti, na které je úpon bicepsu (jeden z hamstringů), věnuj se rozpohybování hlezen, především po ránu, než vstaneš (rozkroužit hlezna, klidně obě strany), poté rozumné protažení hamstringových skupin (zadní str. stehen), malé napětí, víckrát za den, běh na boso? Určitě. Jitka Stehlíková
pam65 24.03.2011 07:52:11
Nějaké odkazy:
je to jednoduchý grif, ale chce to parťáka, který ví, kam a jak
Tady něco pro osamělé
suchy 29.03.2011 10:15:30
Děkuju moc za názory,vím,že takhle na dálku se dá těžko určit ohnisko problému.Byl jsem ted dvakrát běhat bez těch sportovních vložek a zatím dobrý,dokonce jsem si užíval té boty jako samotné.S těma vložkama to bylo asi opravdu tvrdý a potom mě začalo to boléní..píchání…snad je to vyřešené…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.