Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Tituly z MČR na 10 000 m pro Olejníčka a Stewartovou [článek]

Tituly z MČR na 10 000 m pro Olejníčka a Stewartovou [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 28.04.2018 21:07:50

Za teplého počasí se odehrálo na dráze stadionu Moravské Slávie Brno mistrovství republiky v běhu na 10 000 metrů. S obtížnými podmínkami, kdy ve společném závodě mužů a juniorů nedokončilo celkem osm běžců, se nejlépe popasovali favorizovaní Lukáš Olejníček (VSK Univerzita Brno – 31:30,26) a Moira Stewartová (Spartak Praha 5 – 35:52,37). VÝSLEDKY
Odkaz na článek

Brno

Celkem 80953,24 km
Minulý měsíc 526 km
10 km: 0:37:39 (2014)
půlmaraton: 1:22:19 (2014)
maraton: 2:54:22 (2014)

Petr Kaňovský muž 28.04.2018 21:17:25

Přišlo mi to ze strany Lukáše mimořádně přesvědčivé, vedl už asi po 2 km a už v polovině vedl asi o 100 metrů, super. Čekal jsem trochu víc diváků, ale asi v dnešním pěkném počasí dala spousta běžců přednost jinému programu.

Limity se nakonec kontrolovaly do takové míry, že se neuznávaly ani časy z dráhové desítky na Triexpertu, hlavně proto, že tam běželi muži a ženy dohromady a také, že se měřilo čipy, vzpomněl jsem si přitom, jak se tam řešily mp3, ale na toto zapomněli. Je to pak škoda, když závodily nakonec jen tři juniorky a čtyři junioři (jeden nedokončil), jinak viz seznam Takže pozor i pro příště, je třeba dávat pozor, na jakých akcích se o limit pokoušet …

V článku se vloudila chyba v odkazu na VÝSLEDKY (tento odkaz by měl fungovat)

Motto: Jestliže poběžíš, neklopýtneš. :-)
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.