Cim sa mazete? :)
Postrizin
SlavoK 13.12.2011 09:47:42
Ja mam skusenost ze mazanie Votarenom, Fastumgelom a podobnymi farmacautikami mi funguje tak dva dni. Asi to len utlmi bolest a potom uz to nezabera. Stalo sa mi ze som skusal trpezlivo mazat vyse tyzdna, aj ked som nepocitoval nejaku zmenu a vysledok bol, ze sa mi mazane miesto – achilovka nad patou – akoby napuchlo. Nebolo to ale nijak viac citlive na dotyk, ani teple. Myslim ze sa tam zacali zhromazdovat ten balast, ktory vlastne tvori mast – kedze ucinna zlozka je len nejake to 1% lieku.
Ale zvyknem pouzivat skor take tie masazne chladiace gely na urychlenie regeneracie. Hlavne na lytka. A urcite to ma omnoho vecsiu ucinost taka automasaz lytok s gelom, nez bez gelu.
Obcas hlavne v chladnejsich mesiacoch pouzivam i zahrievacie gely pred treningom.
Majo 14.12.2011 21:49:54
>> Drahoš, 11. 12. 2011 20:45:09 Moze byt, mne ten Flektor odporucil vtedy lekar a pomohlo, ale nevylucujem, ze keby zalobovala druha firma, tak iny gel nepomoze rovnako
jaja7958 15.12.2011 19:43:34
Tady si přečtěte článek o kloubní výživě, konečně je někde napsána pravda … http://www.novinky.cz/…artrozu.html
klarusjaa 15.12.2011 23:54:36
>> jaja7958, 15. 12. 2011 19:43:34 No tak zrovna článkům na Novinkách nepřikládám vetší vážnost..
jaja7958 16.12.2011 10:10:18
>> klarusjaa, 15. 12. 2011 23:54:36
Souhlasim s tebou, ale zrovna v tomhle maji kus pravdy ..
mephysto 16.12.2011 11:35:34
nieco na tom bude, som bol teraz kupovat masaznu emulziu v lekarni a bavil som sa s lekarnickou. Co potvrdila je ze realne sa do klbov z tych tabletiek dostanem fakt minimum latok, samozrejme dodala ze preto z nich treba jest take kvantum a po dlhu dobu aby to malo vobec nejaky ucinok :) to uz je snad lepsie sa mazat nie? tiez sa tam dostane len minimum cez kozu, ale aspon sa tym zvysok nezatazuje pecen a travenie, ale proste ostane na pokozke a zotrie sa casom(opravte ma ked sa mylim :) )
Postrizin
SlavoK 16.12.2011 12:06:40
Neni nad praktickou radu, cituji z clanku:
Počínající artróze lze podle něj vyhlásit válku zvýšeným pohybem daného kloubu.
A druhy citat.
Artróza trápí lidi těžce pracující, vrcholové sportovce
Mel jsem za to, ze ty skupiny v druhem citatu maji toho pohybu prave az moc a proto potrebuji doplnky vyzivy na klouby.
Fakt nevim proc se bychom se meli (opet) na techto strankach zapodivat lidmi kteri se nepohybujou a jenom zkouseji zazracne diety a leky na gauci.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.