Boty pre hypermobilné klby s vložkami
hrasko 21.04.2012 23:20:27
Ocenim akukolvek radu a vopred dakujem za Vas cas,ktorý jej venujete.
Mam 35, 188cm/aktualne 92kg (uspesne znizujem). V minulosti som aktivne sportoval, futbal a basket na sutaznej urovni. Kondicne som na tom byval v tom case dobre, 1500 okolo 5:10, na 12 min 3km+. Vysledkom, asi hlavne basketu su ostrohy v patach, posramotene kolena a platnicky v driekovej oblasti.
Po vyske sla kondicka postupne dolu vodou, teraz by som s tym rad daco spravil. Problemom je, ze aj pri velmi umiernenej bezeckej aktivite sa ozyvaju vyssie spominane problemy. Po navsteve podologa (MUDr. Hostyn v BA) som sa dozvedel, ze vsetky tieto problemy maju povod v mojej hypermobilite klbov a nafasoval som Formotics vlozky. Behanie mi nastastie nezakazal, odporucil mi boty z neutral doslapom, kedze specifiká mojich chodidiel, by mali riesit tie vlozky.
chcem sa tu poradit:
1. Plati,ze ak mám na mieru vlozky,mam zhanat topanky s neutral doslapom?
2.Ak ano, ocenim dake odporucanie s tym, ze by bolo fajn, ak by boli sirsie, nech sa vlozky popracu.
3. Behat budem prevazne po spevnenych povrchoch,tyzdenna kilometraz bude v uvode zodpovedat zaciatkom z nuly.
dik za pomoc
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.