Propíchnutá podrážka boty - zkušenosti
Alef 05.05.2012 07:18:57
Včera při tréninku jsem stoupnul na větvičku, a ta mi propíchla podrážku, vnitřek boty i kůži na noze. Dost nepříjemný zážitek. Čekal bych, že boty budou odolnější.
Máte s tím někdo zkušenosti? Zajímalo by mne, jestli je rozdíl v odolnosti různých značek a druhů běžeckých bot. Já jsem měl zánovní Asics Gel-Landreth 6.
Praha
EvženGe 05.05.2012 07:38:35
Hele, moje zkušenost zní jako trapná blbost, ale vysvětlím.
Koukej se, kam šlapeš!!
Vysvětlení. Před moc lety jsem byl s Ivanou Pilařovou v Peru a ta tam první den mezi kaktusy šlápla na „větev“ kaktusu. Trn probodl podrážku pohorky (!!) o síle snad 1–2 cm pevné gumy, silnou ponožku a zajel asi dva cm do nohy. A nešlo ho ani vytáhnout, museli jsme velmi opatrně vyprostit nohu z trnu v botě a pak trn zevnitř vytlačit. Od té doby jsme pořád koukali, kam šlapem. A koukám i zde. Pokud máš patřičně ostrou a tuhou větev, trn ap. tak to projede vším. A na značce obuvi vůbec nezáleží.
Kamil Pulicar 05.05.2012 08:59:39
To se muze stat kazdemu i ja casto mam trny v podrazce, nastesti nikdy neprolezl durch podrazkou. Stejne tak na tebe muze spadnout vetev ze stromu a podobne. Je to smula a nejspis se ti to uz nikdy nestane. Jestli mas strach tak New Balance MT101 maji karbonovou desticku v podrazce, coz by melo rabranit propichnuti.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.