Plantární fasciitis
Kukýs 18.12.2012 19:12:28
Ahoj všem,chtěl bych se zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti,případně co mu na to pomohlo..A jak dlouho se léčil,nebo jak dlouho to může trvat..četl jsem že je to dosti zdlouhavé ale rád bych se zeptal někoho s přímou zkušeností…děkuju předem.
Bratislava, Ruzinov
PALOsvk 18.12.2012 19:20:57
>> Kukýs, 18. 12. 2012 19:12:28
treba hladat tu na fore, urcite nie si jediny…
najcerstvejsie je k tomu asi toto vlakno:
http://www.behej.com/…ri-zraneni/1
„mám zánět plantární fascie asi i v kombinaci s ostruhou“
dufa 18.12.2012 21:11:44
Mno mě dost pobolívala fascie na levý noze celkem dlouhodobě, cca od jara, ale běhat a fungovat se s tím dalo, tak jsem to moc neřešil a jenom chladil. A když jsem si poslední říjnovej běh poranil kotník na pravý noze a první tři týdny v listopadu prakticky neběhal, tak se vytratily i problémy s levou nohou. Chce to klid (pokud už nejsi v nějakým pokročilejším stádiu, kdy už se asi doktorovi nevyhneš)
Kukýs 19.12.2012 16:03:16
>> dufa, 18. 12. 2012 21:11:44
No já myslim že to horší mám doufám spíš za sebou,cca před 2měsíci to bolelo i při chůzi a při běhu docela hodně,hlavně z kopce..Teď už je to lepší při chůzi skoro vůbec a při běhu jak píšeš pobolívá,ale nic co by se nedalo vydržet,ale je to tak trochu na nervy.Nejhorší je to klasicky po ránu,ale stačí pár kroků a je zase líp..
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.