TRÉNINK: V cíli maratonu za 3:30 nebo za 4:00? Připravte se podle našich plánů [článek]
lodovi 28.01.2013 09:27:11
>> rudo, 26. 01. 2013 10:52:05
z pojmu „regenerace“ jsem trochu nesvůj, nějak si neumím představit ty obnovovací procesy, které vyžadují lehký poklus jinak se nespustí. Co se mi hodně osvědčilo tak mazaní olejem – ten co jsem dostal od Ježíška má příznačný název Maratonec a asi mi opravdu uvolňuje svalstvo. Ačkoli kosmetiku používám minimálně, toto se mi osvědčuje. Snad je to tedy (společně s tou masáží, bez níž to jaksi namazat nejde ) jakýsi spouštěč regenerace – nevím. Jednou týdně zařazuji dlouhou jógu včetně meditace, ale ten den se někdy i proběhnu, takže jóga je jaksi navíc. (Jo a jednou týdně dvě hodiny zpívám, to by se mohlo taky počítat ne ,minimálně jako cvičení kultivace dechu)
Jinak dle tvé rady jsem zvolnil a po 14 km jsem byl úplně svěží a vesel Akorát dle jiného článku a i svých zkušeností se teď raději vyhýbám běhům delším než 1,5 hod, způsobují mi nachlazení, nejsem na ně dost připraven. Ale těším se na ty štreky na jaře
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.