Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » TRÉNINK: V cíli maratonu za 3:30 nebo za 4:00? Připravte se podle našich plánů [článek]

TRÉNINK: V cíli maratonu za 3:30 nebo za 4:00? Připravte se podle našich plánů [článek]

Nalezené položky: 31 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední

Podolí u Brna

Celkem 956 km
Minulý měsíc 0 km

lodovi muž 28.01.2013 09:27:11

>> rudo, 26. 01. 2013 10:52:05

z pojmu „regenerace“ jsem trochu nesvůj, nějak si neumím představit ty obnovovací procesy, které vyžadují lehký poklus jinak se nespustí. Co se mi hodně osvědčilo tak mazaní olejem – ten co jsem dostal od Ježíška má příznačný název Maratonec a asi mi opravdu uvolňuje svalstvo. Ačkoli kosmetiku používám minimálně, toto se mi osvědčuje. Snad je to tedy (společně s tou masáží, bez níž to jaksi namazat nejde :-) ) jakýsi spouštěč regenerace – nevím. Jednou týdně zařazuji dlouhou jógu včetně meditace, ale ten den se někdy i proběhnu, takže jóga je jaksi navíc. (Jo a jednou týdně dvě hodiny zpívám, to by se mohlo taky počítat ne :-) ,minimálně jako cvičení kultivace dechu)

Jinak dle tvé rady jsem zvolnil a po 14 km jsem byl úplně svěží a vesel :-) Akorát dle jiného článku a i svých zkušeností se teď raději vyhýbám běhům delším než 1,5 hod, způsobují mi nachlazení, nejsem na ně dost připraven. Ale těším se na ty štreky na jaře :-P

Motto: nejdůležitější je úsměv
Nalezené položky: 31 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.