Bolest asi achilovky
Frenštát pod Radhoštěm
Rastty.m 01.05.2013 15:08:02
Ahoj, poradte prosim. Asi 10dnu me boli noha od kotniku po lytko. Bolest zacala po delsim behu v minimusech New Balance. Boli to jen kdyz se rozbehnu ( z kopce je bolest silnejsi) nebo kdyz jdu ze schodu. Ortoped mi od stolu rekl, ze je to nejpis pretazena achilovka, rekl at si koupim odtlumene boty a prodal mi neco na zpusob ortezy, fixujici kotnik s achilovkou. Chystam se na PIM a ted nevim, jestli nechat nohu v klidu jen jezdit na kole, bruslich,.. nebo behat kratsi delky i pres bolest..Objemy mam nabehane. Nemate nekdo podobnou zkusennost, neco co by pomohlo.. Prosel jsem diskuze, ale totozny problem jsem nenasel. Poradte prosim, moc Vam dekuji !
Frenštát pod Radhoštěm
Rastty.m 01.05.2013 15:14:06
Jeste bych dodal, ze kdyz chodim na boso, neboli to vubec, na dotek take ne, jen v bote trosku.Ale kdyz se roznehnu, jsem nucen kulhat..
Praha 4
malis 04.05.2013 19:56:40
Ahoj,mám podobný bolesti jako ty.Nejdřív byl u mě natažený lýtkový sval na pravý noze a pak mě začala trápit levá noha.Určitě je to přetížení,je to z bot.Taky se s tím peru a u mě to vypadá Tak,že bohužel si netroufnu běžet přes 3h v bolestích,radši se dám do pořádku a maraton zkusím v září na Kladně
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.