mizuno v olomouci
Vašek 23.05.2007 15:32:13
Nevíte někdo :) kde v Olomouci prodávají běžecké boty(hlavně Mizuna) a budou mi umět poradit s výběrem(osobně to vidím na Mizuno Wave Pursuit 2). Máte někdo zkušenosti s touto botou? Díky
MiBi 24.05.2007 09:06:17
Mizuna jsem vcera videl v Ostruznicke ulici. Je tam maly sport hned vedle Tycha, ale specializuje se na NB, tech je tam nejvice. Ja jsem Mizuno koupil v Carefouru, dnesnim Tescu na Hornim lanu ve sportu. Dale maji Mizuno ve sportu vedle Globusu, jak je multikino. Co se tyka prodavacu, tak zadna slava…
Vašek 24.05.2007 16:53:31
děkuji, mrknu se a uvidim..do olomouce jedu zítra..dík
RADU 07.06.2007 10:58:37
Kde v Olomouci se dají koupit běžecké boty a je možnost výběru s více značek.Na zkušenost prodavačů je asi zbytečné se ptát nebo se pletu…
Valašské Meziříčí
Tečko 07.06.2007 13:16:10
V Olomouci mají takový malý obchůdek http://www.madersport.cz/ a tam jsem viděl Saucony a Ascsi a možná i nějaké jiné. A z prodavačů je tam takový mladý klučina, který o běžeckých botách nějaké základní informace má.
tkus 15.08.2013 19:10:17
Vím, že je toto vlákno už dlouho mrtvé, ale sháněl jsem běžecké boty v Olomouci a nic jsem nenašel. Nakonec jsem koupil v Total sport v Ostravě (www.total-sport.cz). Perfektní servis, zkušený a přívětivý personál. Můžu jen doporučit. Radost utrácet!
Olomouc
snekos 15.08.2013 20:29:47
Mader sport hlavně tam mizuno asics inov-8 salomon veškeré vybavení a všichni tam běhají potkávám se s nima i na maratonech
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.