Mizuno Wave Laser 2
hombre_71 05.06.2013 19:42:47
Objevil jsem teď tyhle boty za hodně zajímavou cenu a tak se chci zeptal místních odborníků jestli by mi je doporučili. Jsem „hobbík“, 42 let, 77 kg běhám skoro denně většinou po zpevněných cestách nebo polňačkách. Teď běhám v Reebokách Zigfly. Jako trailové, na zimu a do horšího počasí jsem si pořídil Asicsy Lahar 3 GTX.
czechkatka 07.06.2013 11:19:12
taky o nich přemýšlím :)
honzat 07.06.2013 12:54:20
>> hombre71, 05. 06. 2013 19:42:47
Odborník nejsem, uživatel těchto bot ano (byť je mám teprve krátce) – kupoval jsem je ve Sportissimu za zhruba 1.700 Kč, chtěl jsem si po cca 3 letech běhání dopřát nějaké rychlejší boty za rozumnou cenu na cosi jako tempové běhy (dá-li se to tak v mém případě vůbec nazvat a kratší závody. Podle toho, co o nich psali na různých fórech, jsou k takovým účelům předurčeny. Delší a pomalejší běhy dávám v Nike Peagus a Mizuno Wave-Rider, a musím říct, že proti nim jsou Lasery opravdu živější, pocit lehkosti a rychlosti se dostaví ve srovnání s nimi okamžitě, samozřejmě na úkor pocitu měkkého a pohodlného dopadu. Takže jde o to, co od nich očekáváš…
Na veletrhu před maratonem jsem pak ale neodolal a koupil si s více než 50 % slevou ještě Mizuno Precision, které jsou podle mě typově podobné jako Lasery (určené na totéž) – a upřímně musím říct, že z nich mám o trošku lepší pocit… V mém botníku se rozhodně prodraly před Lasery, nicméně i ty mají jistotu, že je dostatečně oběhám.
Obecně vzato – mizuna tě myslím kvalitou nezklamou nikdy, jen je nutné vybrat si z jejich nabídky přesně to, co potřebuješ…
aenney 26.06.2013 10:46:08
tusite nekdo, jaky je rozdil mezi temito botami a mizuno wave ovation (pro holky)? vybiram mezi temihle dvema typy a nevim… ocenim radu, diky
hombre_71 26.06.2013 15:24:58
>> aenney, 26. 06. 2013 10:46:08
Nejsem odborník, ale co jsem si zjišťoval, tak Wave Ovation jsou určeny pro „těžší váhové kategorie“ a jsou více odpružené. Jinak ve Wave Laserech mám už naběhanou první stovku kilometrů a spokojenost maximální. Kolegyně má dámský model a je také spokojená.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.